Πού θα γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι;

Αν σε έπιασε η άνοιξη και είσαι σε mood αναζήτησης συντρόφου, τότε έχουμε μερικά πιθανά σενάρια νέων γνωριμιών για να κάνεις την αρχή.
 

Πού θα γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι;

Άνοιξη, ήλιος, λουλουδάκια, μελισσούλες, στοματικό σεξ.

 

Έχουμε την προσοχή σας; Ωραία.

Η περίοδος που διανύουμε σηκώνει γνωριμίες, δίχως καμία αμφιβολία. Και αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, τότε προτείνουμε να κάνεις πέρα chat και tinder και να ξεκινήσεις διαδικασίες γνωριμιών στον έξω κόσμο. Εκεί που τα όμορφα πράγματα συμβαίνουν.

Πάμε όλοι μαζί σε μια συναυλία

Είναι πολλές φέτος, πάρα πολλές, τόσο πολλές που θα πρέπει να είσαι απείρως γκαντέμης για να μην καταφέρεις να πάρεις έστω και έναν αριθμό. Βρες αυτές που ταιριάζουν στα μουσικά σου γούστα, προτίμησε εκείνες που γίνονται σε ανοιχτό χώρο ώστε αν κάτσει η φάση να μπορείτε να απομακρυνθείτε από το τζέρτζελο και πρόβαρε τις πιο δυνατές σου ατάκες έχοντας καβάτζα κάποια ευρώ για να κεράσεις μοχιτάκι/μπυρίτσα. Εν συντομία, στους Cure και στους New Order θα βρεις εναλλακτικά γκομενάκια ανεξαρτήτως ηλικίας, στους Slayer θα κάνεις πράξη το απωθημένο για metal ταίρι που είχες από το Λύκειο, ενώ στους Madrugada θα γίνεται ξεκάθαρα του μ*** το πανηγύρι, ένα συνονθύλευμα μουσικών φυλών και φύλων.

Σώστε την χελώνα και τον έρωτα

Είτε θες να καλύψεις το κενό στο αδειανό σου κρεβάτι είτε το κενό της κοινωνίας, ο εθελοντισμός είναι η λύση που ψάχνεις. Μπορεί η πρόταση μας να σου φανεί ανήθικη, όμως ταίρι δεν ψάχνεις; Ε, στον εθελοντισμό θα το βρεις και μαζί θα δουλέψετε για έναν κοινό σκοπό. Μάζεμα σκουπιδιών σε παραλία; Τάισμα αδέσποτων; Κάποια αθλητική διοργάνωση; Η διάσωση της Καρέτα Καρέτα; Αναδάσωση στην Πάρνηθα; Όλοι μαζί μπορούμε να φασωθούμε.

Κάθε βράδυ στα μπαράκια

Σιγά σιγά γιομίζουν κόσμο και κοσμάκη, ιδιαίτερα όσα έχουν τραπεζάκια έξω ή/και ταράτσες. Τι καλύτερο από το να ακούς ωραίες μουσικές, να βλέπεις ωραίο κόσμο και να πίνεις ωραία κοκτέιλ; Και πάλι φρόντισε να έχεις μερικά ευρώ καβάτζα για να κεράσεις σφηνάκι, απόφυγε ατάκες «ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου» και «τι βυζάρες είναι αυτές μάνα μου, αλλά ωραίο και το φεγγάρι» και κάνε παιχνίδι στο όρθιο ή στην μπάρα, προτιμώντας μαγαζιά που ευνοούν το socializing.

Βίον ανθόσπαρτον!

Ο σοφός λαός λέει πως σε γάμους και βαφτίσια γίνονται τα πιο καλά… κονέ. Η ξαδέρφη με τον κουμπάρο, ο θείος με την νονά, ο κουμπάρος με την κουμπάρα, η αδερφή με τον κολλητό του γαμπρού. Κάθε γάμος και χαρά είναι αφορμή για γνωριμίες, ιδιαίτερα μετά τα διαδικαστικά (μάσα, ευχές, χορός νεόνυμφων) όπου το αλκοόλ ρέει άφθονο, ο ντιντζέι μιξάρει Κολεγιάλα και οι αναστολές μειώνονται όσο η νύχτα βαθαίνει.

Ν. Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v