Πώς θα καταλάβεις αν έχει σχέση από το προφίλ στο Instagram

Θέλεις να μάθεις αν είσαι σε σχέση, αλλά δε θέλεις και να ρωτήσεις ευθέως. Γι’ αυτό εντοπίσαμε μερικούς ύπουλος για να το μάθεις χωρίς να εκτεθείς.
Πώς θα καταλάβεις αν έχει σχέση από το προφίλ στο Instagram

Πριν καμιά δεκαριά χρόνια, όταν το Facebook άρχισε να γίνεται δημοφιλές (κι όμως, πέρασαν δέκα χρόνια), οι χρήστες που ήταν σε σχέση, έσπευσαν να το αποκαλύψουν. Τα like έπεφταν βροχή και, γενικά, υπήρχε διαφάνεια. Τώρα το Facebook έχει πάρει μια σχετικά καθοδική πορεία και ο περισσότερος κόσμος ασχολείται με το Instagram.

Δυστυχώς το Instagram δεν έχει το λήμμα «Κατάσταση σχέσης», αλλά το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλα μονοπάτια.

Δεν έχουν ζευγαροφωτογραφίες, duh?

Ναι, αυτό είναι αρκετά προφανές, ωστόσο μερικοί το αγνοούν. Δε χρειάζεται οι φωτογραφίες να περιλαμβάνουν φιλάκια, ενωμένες παλάμες και σέλφι μπροστά από την Φοντάνα Ντι Τρέβι· μπορεί απλώς να είναι δύο άνθρωποι με λιγάκι πιο διαχυτική πόζα σε μία φωτογραφία.

Η φωτογραφία προφίλ είναι σέλφι

Έχεις δει κάτι memes που δείχνουν έναν άμοιρο τύπο να κάνει τον προσωπικό φωτογράφο της κοπέλας του; Αυτά τα memes είναι βγαλμένα από τη ζωή. Αν το αντικείμενο ενδιαφέροντός σου δεν έχει τέτοιες φωτογραφίες στο προφίλ του (ή είναι λίγες), τότε είναι αρκετά πιθανό να είναι single. Αν ανεβάζει δε και πολλές σέλφι, τότε είναι έξαλλος single ready to mingle (για κοινωνικοποίηση ντε).

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες με ένα συγκεκριμένο άτομο

Όταν κάποιος έχει σχέση, το πιο πιθανό είναι ότι στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, αυτό το άτομο να εμφανίζεται συχνά. Δεν είναι απαραίτητο οι φωτογραφίες να αναπαριστούν μόνο τους δυο τους, μπορεί να είναι και παρεΐστικες. Αν πιστεύεις ότι αυτό δεν αρκεί, τότε μπες στο προφίλ του ατόμου που εμφανίζεται συχνά στο προφίλ αυτού που σου αρέσει. Έχει σχέση; Τότε προχωράς. Δεν έχει σχέση και εμφανίζεται και το αντικείμενο ενδιαφέροντος σου συχνά στο προφίλ; Τότε, βάστα.

Δεν «προσθέτουν» ένα συγκεκριμένο άτομο στις φωτογραφίες τους

Αν παρατηρήσεις, τα ερωτευμένα ζευγαράκια, όταν τους βγάζει φωτογραφία ο σύντροφός τους, βάζουν λεζάντα «Credits: Ογκόμενόςμου». Βλέπεις αυτήν τη λεζάντα συχνά στο προφίλ του; Έχει σχέση.

Φαίνεται από τις περιγραφές των φωτογραφιών τους

Δε θα δεις σε κανένα προφίλ τη λεζάντα «Δεν έχω σχέση». Ωστόσο, θα δεις άλλες όμορφες λεζάντες που υποδηλώνουν μοναξιά όπως: «Μόνος για πάντα», «Σε σχέση με τη γάτα μου», «Όλοι μου οι φίλοι παντρεύονται κι εγώ ____», «Τι να την κάνω την σχέση όταν έχω μπύρα», «Έχω 99 προβλήματα αλλά η σχέση δεν είναι ένα από αυτά», «θλιβερό quote από βιβλίο» κι άλλα τέτοια γραφικά. Το νόημα το έπιασες.

Ανεβάζουν (αρκετά) σέξι φωτό

Αυτός που είναι σε σχέση θα ανεβάσει σέξι φωτό, αλλά θα έχει κάποια κουλτουριάρικη εσάνς. Θα είναι ασπρόμαυρη, δε θα είναι αρκετά αποκαλυπτική. Ο εργένης ο σωστός θα ανεβάσει φωτό στην οποία θα αποκαλύπτει ξεδιάντροπα όλα του τα κάλλη.

Δεν ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες από δείπνα

Είναι γνωστό ότι τα κυριακάτικα πρωινά αυτός που είναι σε σχέση ανεβάζει φωτογραφία από το εντυπωσιακό του brunch, ενώ ο single αποθανατίζει τη στιγμή που ανοίγει το Netflix.

Δεν «ταγκάρουν» μονίμως το ίδιο πρόσωπο στα σχόλια

Μπορεί αυτός που σου αρέσει να κρατάει χαμηλό προφίλ στα σόσιαλ γενικά και εσύ να μην μπορείς να εντοπίσεις κάποιο από τα παραπάνω σημάδια. Πώς θα διαπιστώσεις αν έχει σχέση; Υπάρχει ένας ύπουλος τρόπος και η μόνη προϋπόθεση είναι να ακολουθείτε δύο-τρεις λογαριασμούς με αστείο περιεχόμενο (βλ. Soula Glamorous). Τότε, αν μπεις σε οποιοδήποτε ποστ, επειδή ακολουθείτε ο ένας τον άλλο, θα σου δείξει πρώτα τα δικά του σχόλια. Αν σε αυτά τα σχόλια κάνει tag ένα συγκεκριμένο άτομο, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για τη σχέση του.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v