Τι λέει και τι πραγματικά εννοεί στα μηνύματα

Έχεις μπερδευτεί πολλές φορές με τις απαντήσεις του; Οι άντρες δε μιλούν ποτέ και πρέπει να βρεις εσύ τον Αλέξη που κρύβεται πίσω από κάθε του λέξη.
 

Τι λέει και τι πραγματικά εννοεί στα μηνύματα

Όλοι, ανεξαρτήτως φύλου, μπορεί να μπούμε στο τριπάκι να αναλύσουμε ένα μήνυμα με λέξεις μετρημένες στη μία μας παλάμη. Δεν σημαίνει πάντα, βεβαίως, ότι θα έπρεπε να το κάνουμε ή –ακόμη χειρότερα- πως έχει νόημα, αλλά εκείνη τη στιγμή για εμάς έχει, και το βρίσκουμε απολύτως λογικό που το κάνουμε. Ωστόσο, αν το πιστεύεις αυτό ακράδαντα, ίσως αλλάξεις γνώμη αν μάθεις ότι η αγαπημένη ελληνική λέξη, το μαλ*κας, έχει αναλυθεί από κοινωνιολόγους εκτενέστατα. Αν πάλι δεν βρήκες ανούσια αυτήν την ανάλυση και επιμένεις στην άποψή σου, ορίστε:

Επ ή Hey
Ο αποστολέας σίγουρα ενδιαφέρεται να μιλήσετε, αλλά δεν τον λες και κανά Μπουκόφσκι. Αν εσύ ενδιαφέρεσαι, δωσ’ του ένα πάτημα και ίσως λυθεί το παιδί.

Χαχα
Ποτέ δεν του άρεσε το αστείο σου, γι’ αυτό έγραψε δύο «χα». Ωστόσο, δεν θέλει να τελειώσει αυτή η συζήτηση και σου πετάει το μπαλάκι να βγάλεις το φίδι από την τρύπα.

Να περάσω από εκεί;
Αυτό το μήνυμα πιθανότατα γράφτηκε βράδυ μετά από επτά μπύρες και επτά σφηνάκια. Θέλει ξεκάθαρα να κάνετε σεξ και ελπίζει ότι θα πεις ναι. Αν πιστεύεις ότι θα μιλήσατε για τη φιλοσοφία του Βολταίρου, μην απαντήσεις. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις σεξ με τα μεθυσμένα του χνώτα, σε προκαλούμε. Μπόνους: Αν πεις ναι, πιες λίγο αλκοόλ πριν έρθει, δεν θα σου μυρίζει ο ίδιος.

Emoji που κλείνει μάτι ή αλλιώς ;)
Σε εσένα μπορεί να φαίνεται ένα ηλίθιο emoji ή κάτι που θα έβαζες σε κάποιον που βαριέσαι να απαντήσεις. Το ίδιο μπορεί να ισχύει και γι’ αυτόν. Από την άλλη προσπαθεί να είναι καλούλης και γοητευτικός ώστε, αν θες να βγεις με κάποιον, να είναι η πρώτη σου επιλογή

Θες να κάνουμε σεξ;
Ίσως αυτό να μην χρειάζεται εξήγηση. Αλλά μερικές γυναίκες, επειδή δε μπορούν να φανταστούν το μεγαλείο της βλακείας ενός άντρα, νομίζουν ότι το λέει για πλάκα. Όχι δεν το λέει για πλάκα και βασίζεται στο ότι μπορεί να μην το πάρεις στα σοβαρά. Απόρριψε τον, δεν περνάνε τέτοια φθηνά κόλπα.

OK
Απλά συμφωνεί σε αυτό που είπες. Οι γυναίκες όταν λένε ΟΚ, μπορεί να εννοούν τα πάντα, ότι βρήκαν το φάρμακο για τον καρκίνο μέχρι ότι ανατινάχθηκε η Ακρόπολη. Οι περισσότεροι άντρες όταν λένε «οκ» εννοούν απλώς «οκ».

Mου ‘λειψες
Καμιά φορά το λένε και αγκλιστί, «miss you». Όταν λένε ότι τους έλειψες, δεν σου λένε ότι θέλουν να σε παντρευτούν και να κάνεις τα παιδιά τους. Απλώς σε σκέφτονται πού και πού, και θα ήθελαν να πάνε για ένα καφέ μαζί σου.

Καλημέρα!
Σε θέλει ταμάλα. Σε ποθεί. Ξυπνάει το πρωί και πριν πει «Καφέ» στη μαμά του, ψελλίζει το όνομά σου. Σε θεωρεί μοναδική γι’ αυτό είσαι η πρώτη του σκέψη και ο πρώτος παραλήπτης μηνύματός του. Σσ: Αν ζητάει από τη μαμά του να φτιάξει καφέ το πρωί, μη βγεις μαζί του.

Ωραία ή Κομπλέ ή Εντάξει
Απαντάει γιατί έχει καλή ανατροφή από το σπίτι του. Πόσο εξοργιστικό; Δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτό που έχει ειπωθεί. Μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις θέμα, αλλά εμείς θα σε συμβουλεύαμε να περιμένεις να στείλει όταν θα έχει κάτι να πει.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v