Σίγουροι τρόποι να τον κάνεις να ζηλέψει

Εμείς δεν εγκρίνουμε αυτή την τακτική, αλλά ποιοι είμαστε για να σε σταματήσουμε από το να ζήσεις την ζωή σου;
 

Σίγουροι τρόποι να τον κάνεις να ζηλέψει

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι η ζήλεια είναι ο παράγοντας που κινεί τα περισσότερα πράγματα στην γη. Όχι η αγάπη, όχι τα λεφτά, αλλά η ζήλεια. Και, αν το καλοσκεφτείς, θα μπορούσε να βγάζει νόημα. Όλοι ζηλεύουμε, ασχέτως ωριμότητας.

Εμείς, βέβαια, δεν είμαστε άνθρωποι που αγαπούν την ζήλεια, και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν. Εσύ, όμως, μπορεί να μην είσαι τέτοιος άνθρωπος. Μπορεί να σου έχει πάρει το μυαλό ένα γκομενάκι, και να μην σου δίνει την σημασία που πιστεύεις ότι αξίζεις, άρα αποφάσισες να το κάνεις να ζηλέψει. Και εμείς σίγουρα δεν εγκρίνουμε αυτή την ιδέα, και οφείλουμε να σε ενημερώσουμε ότι λογικά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ, αλλά επίσης σίγουρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να σε σταματήσουμε. Το παρακάτω κείμενο είναι μια λίστα από συμβουλές που θα τον κάνουν να μη μπορεί να σταματήσει να σε σκέφτεται, αλλά δεν αναλαμβάνουμε την ηθική αυτουργία για τίποτα κακό που μπορεί να προκύψει μετά.

Φτιάξου, ντύσου, στολίσου
Νομίζεις ότι αυτό που θα τον κάνει να ζηλέψει είναι το γεγονός ότι βγήκες από το σπίτι σου και ήσουν μια οπτασία που κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του θέλει να στριμώξει σε μια γωνιά και να φιλάει μέχρι το πρωί; Νομίζεις σωστά, οπότε υποθέτουμε επένδυσε σε ένα σουτιέν με ενίσχυση;

Γίνε ο ορισμός της ασάφειας
Ποια είσαι; Από πού έχεις έρθει και με τι σκοπό; Ήταν όντως ζαχαροπλάστης ο πατέρας σου και, αν ναι, γιατί έχεις τόσο λευκά δόντια; Ποια είναι η φάση σου; Όλα αυτά είναι υπέροχα ερωτήματα που μάλλον θα σου κάνει, αλλά εσύ θα απαντήσεις χαμογελώντας και λέγοντας μικρές λέξεις. Όπως “χαχα, όντως” κάθε φορά που σου λέει κάτι (που δεν μπορείς να ακούσεις, επειδή η μουσική είναι πολύ δυνατά εδώ μέσα).

Πέρνα (επιδεικτικά) τέλεια
Έχεις social media; Ώρα να τα χρησιμοποιήσεις για να δείξεις σε όλους, αλλά συγκεκριμένα σε εκείνον, ότι περνάς τέλεια έξω, και είσαι έτοιμη να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, ο οποίος προφανώς βρίσκεται σε ακτίνα δέκα μέτρων και πίνει το τρίτο μοχίτο αυτή τη στιγμή. Φρόντισε να τα ποστάρεις όλα επιτόπου. Δεν θα χρειαστείς #aboutlastnight, επειδή είπαμε πως πρέπει να παραμείνεις ασαφής, και στην συγκεκριμένη περίπτωση η ασάφεια σημαίνει “ΜΠΟΡΕΙ και να έκανα σεξ χθες το βράδυ”.

Φλέρταρε με ό,τι κινείται
Αν είναι μπροστά, μπορείς να φροντίσεις να σε πιάσει τυχαία να παίζεις με τα μαλλιά σου και να γελάς έξαλλα με το κακό αστείο που σου είπε ο τύπος από την γωνία. Αν, πάλι, δεν είναι μπροστά, μπορείς να αγνοήσεις αυτό το βήμα. Ή, ξέρεις, να φλερτάρεις ούτως ή άλλως επειδή δική σου είναι η ζωή.

Βγες με άντρες φίλους
Τίποτα δεν θα κάνει έναν άντρα να βγάλει περισσότερο Νεάντερταλ από μέσα του από το να δει την τύπισσα που γουστάρει (αλλά που δεν της το έχει πει ξεκάθαρα, αναγκάζοντάς την τώρα να κάνει τέτοια καραγκιοζιλίκια) έξω με ένα μάτσο άντρες που α) φαίνονται να περνάνε καλά μαζί της, β) είναι πιο ωραίοι από εκείνον. Στο δεύτερο υποθέτουμε ότι δεν έχεις κάποιον έλεγχο, αλλά σίγουρα το πρώτο μπορείς να το πετύχεις έχοντας έτοιμη την κάμερα για selfie, και να φωνάξεις “Κερνάω σφηνάκια!”

Μην του δίνεις και πολλή σημασία
Θες να τον κάνεις να σου μιλήσει πρώτος; Τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις να σου μιλήσει, έπειτα να του απαντήσεις με δυο λόγια (κυριολεκτικά, όχι τρία), και να πεις ότι πρέπει να επιστρέψεις στους φίλους σου. Έπειτα, επιστρέφεις στους φίλους σου και παριστάνεις ότι περνάς καλά, μέχρι να κολλήσει περισσότερο από το φτύσιμό σου και να ξανάρθει να σου μιλήσει. Και μπορεί να φαίνεται ότι το λέμε αυτό ειρωνικά, αλλά στην πραγματικότητα το εννοούμε, επειδή δεν υπάρχει όριο στο πόσο θα ρίξει τα μούτρα του ένας άνθρωπος που θέλει να κάνει σεξ. Ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές να σου φάνηκαν χρήσιμες.

Θοδωρής Διάκος

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v