15 υπερβολικά προφανή σημάδια πως σε γουστάρει

Σε φλερτάρει απροκάλυπτα και θα έπρεπε να το είχες καταλάβει. Χαλάλι, είμαστε εμείς εδώ.
15 υπερβολικά προφανή σημάδια πως σε γουστάρει

Έχει συμβεί σε όλες να μην καταλάβουμε ότι ένας άντρας μας φλερτάρει. Έχουν γραφτεί σενάρια γι’ αυτό, συνήθως κωμικά, αλλά και πάλι, μετράει.
Θες η χαμηλή αυτοπεποίθηση; Θες το μικρό της ηλικίας που μπορεί να έχεις; Θες ότι δεν είσαι και πολύ γυναίκα που φλερτάρει; Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που δεν πιάνεις τα σήματα που σου στέλνει. Ο πομπός όμως είναι ξεκάθαρος και εκπέμπει ξεκάθαρα μηνύματα. Σαν δέκτης εσύ μια επανεκκίνηση τη χρειάζεσαι. Και μόλις τα διαβάσεις θα αναφωνήσεις «Πω, όντως!».
Έχουμε και λέμε

Σε κοιτάει συνέχεια;

Ίσως να νομίζεις ότι έχεις μαρουλάκι στα δόντια, ίσως να νομίζεις ότι φταίει αυτό το πλεκτό κολιέ που πήρες από έναν χίπη στην Ικαρία. Όχι, αν σε κοιτάει συνέχεια, δεν σημαίνει ότι είδε κάτι περίεργο πάνω σου. Δεν μπορεί να ελέγξει το βλέμμα του το αγόρι.

Διαχωρίζει τα χείλη του;

Δεν πρόκειται περί κάποιου είδους ρατσισμού. Η γλώσσα του σώματος λέει ότι όταν χωρίζεις το άνω από το κάτω χείλος, εκείνη την ώρα φαντάζεσαι ότι κάνεις πρόστυχα πράγματα. Το κάνουμε και οι γυναίκες, για θυμήσου. Με λίγα λόγια, αν τον δεις να του πέφτει το σαγόνι (διακριτικά), σε θέλει, πολύ.

Έρχεται πολύ κοντά σου;

Κάθε φορά που είστε σε κοινή παρέα, τσουπ, θα βρεθεί δίπλα σου. Και θα κάτσει εκεί. Το ανθρώπινο σώμα όταν έλκεται από κάποιον, ασυναίσθητα πλησιάζει για να μυρίζει τις φερομόνες του. Έτσι και αποφασίζει αν υπάρχει «χημεία».

Σε αγγίζει;

Πόσο πιο στο πιάτο το θέλεις; Θέλεις να σου φέρει στο πιάτο το κεφάλι της εχθρού σου όπως στη Σαλώμη για να το καταλάβεις;

Κοκκινίζει το πρόσωπό του;

Όταν ερεθιζόμαστε, ανεβαίνει η πίεση στο αίμα και όπως είναι φυσικό κοκκινίζει το πρόσωπό μας. Αν τον βλέπεις να κοκκινίζει συχνά όταν είναι τριγύρω σου, ούτε αλκοολικός είναι, ούτε κοινωνικά αμήχανος, απλώς σε γουστάρει.

Προσπαθεί να κάνει eye contact;

Αυτό που σε κοιτάει ο άλλος καρφωτά στα μάτια. Ψάχνει αφορμές να διασταυρωθούν τα βλέμματα σας ή όποτε μιλάτε σε φοβίζει λίγο από το πόσο έντονα σε κοιτάζει. Δεν έχει ανάγκη το νεφρό σου. Άλλο όργανο σου θέλει.

Αλλάζει τη φωνή του;

Δεν μπορεί, θα το έχεις δει να συμβαίνει κι αλλού. Κάποιος φίλος σου ή ο αδερφός σου, να ρεζιλεύονται προσπαθώντας να κάνουν πιο βαριά τη φωνή τους όταν απευθύνονται σε αυτή που τους αρέσει. Ανεκτίμητο σκηνικό. Παρατήρησε μήπως συμβαίνει και σε εσένα. Τουλάχιστον ψάξε για τα γέλια των φίλων του.

Φτιάχνεται;

Όχι με ναρκωτικά. Επίσης η έκφραση «φτιάχνομαι» έχει να ειπωθεί από το ρεπορτάζ του Ντινόπουλου για τα rave party. Φτιάχνει τα μαλλιά του, το πουκάμισο, τα μούσια του. Το κάνεις και εσύ όταν βλέπεις αυτόν που σ’ αρέσει, είναι από τα πιο προφανή.

Κινείται νευρικά;

Ο γλυκούλης αγχώνεται. Όταν είναι γύρω σου θέλει να προσέχει τη συμπεριφορά του και σκέφτεται (προσπαθεί, τουλάχιστον) πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Πιο απλά, όταν κάθεται κοντά σου και μία είναι σταυροπόδι, μία ψάχνει το κινητό του, μία πειράζει τα μούσια του, σε γουστάρει.

Το χαμόγελο του παιδιού

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, αν σε γουστάρει. Έχεις δει πολλούς άντρες να χαμογελάνε στις φίλες τους; Μόνο για να κοροϊδέψουν ή, στην καλύτερη, για να πούνε καλημέρα. Είναι τόσο όμορφο να σου δείχνουν ότι τους αρέσεις με ένα χαμόγελο. Γιατί δεν το καταλαβαίνεις;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v