Σημάδια ότι καθόλου δε σε θέλει (ερωτικά)

Αν είναι να περιμένεις πάνω από το τηλέφωνο για ένα reaction ή για ένα μήνυμα, τουλάχιστον δες αν έχεις νόημα.

Δεν είναι εύκολη η απόρριψη. Θα κάνουμε τα πάντα για να στρουθοκαμηλίσουμε στη σκέψη ότι κάποιος δε μας θέλει. Κάποια στιγμή πρέπει όμως να βγάλουμε το κεφάλι από το έδαφος και να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα.

Δεν κάνει καμία απολύτως προσπάθεια να περάσετε χρόνο μαζί

Πριν το αναλύσουμε πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι κάποιοι άνθρωποι καταφεύγουν σε δόλιες πρακτικές και για μερικούς δεν ισχύει. Αν λοιπόν το αντικείμενο του πόθου σου δεν παίζει βρώμικα παιχνίδια, τότε αν σε ήθελε, θα έψαχνε δικαιολογίες για να βρεθείτε και να βρίσκεται κοντά σου. Γενικά, ακόμη και αν έπαιζε το χαρτί του σκωτσέζικου ντουζ, θα είχε δείξει στην αρχή ενδιαφέρον και θα σε είχε τώρα στο κρύο.

Δεν αντιδρά καθόλου όταν αναφέρεις άλλους/ες

Όσο χαλαρός κι αν είναι κανείς, αν ακούσει αυτόν/ή που του αρέσει να μιλάει για άλλο πρόσωπο, ένα μειδίαμα θα του ξεφύγει. Παρατήρησε, όποτε αναφέρεσαι σε κάποιον/α, αντιδρά; Προσπαθεί να μειώσει κάπως την αξία αυτού που λες; Ενθουσιάζεται υπερβολικά σε σημείο που να μη γίνεται πιστευτός/ή; Τότε είναι πολύ πιθανό να ζηλεύει, άρα και να ενδιαφέρεται. Από την άλλη, αν δεν αντιδρά καθόλου, συγγνώμη, αλλά δε σε γουστάρει.

Μιλάει για άλλους/ες

Μπορεί να το κάνει για τον ίδιο λόγο που το κάνεις και εσύ. Αν όμως έχεις δείξει τη δυσαρέσκειά σου και συνεχίζει να μιλάει ενώ το πρόσωπό του/ης λάμπει από χαρά για άλλο πρόσωπο, η ζυγαριά γέρνει προς τη μεριά που λέει ότι δεν σε θέλει.

Δεν σου κάνει ερωτήσεις

Ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται θα κάνει διάφορες ερωτήσεις για να δει αν το άτομο που τον ενδιαφέρει, του αρέσει και σαν χαρακτήρας. Κι όχι μόνο. Θέλει να βρει ένα τρόπο να επικοινωνήσετε και να ξεκινήσετε να συζητάτε. Λογικά, θα έχεις παρατηρήσει αν προσπαθεί να γεμίσει τα κενά σε μία συζήτησή σας με –αμήχανες- ερωτήσεις. Αν δεν το έχεις παρατηρήσει, καν’ το την επόμενη φορά.

Είναι λακωνικός/ή

Ίσως και να ντρέπεται, θα σκεφτείς. Ωστόσο αν ενδιαφέρεται, κάποια στιγμή θα προσπαθήσει να ανοίξει κουβέντα, έστω και με λίγο αμήχανο τρόπο. Όταν φλυαρούμε είμαστε ενθουσιασμένοι και αν δεν τον/ην έχει πιάσει μία φορά πολυλογία, μάλλον δεν ενδιαφέρεται.

Η προσοχή του/ης αποσπάται συχνά

Έστω ότι δεν είναι άνθρωπος λιγομίλητος και δεν του αρέσει ουτε ερωτήσεις να κάνει, ούτε να μιλάει πολύ. Σε αυτήν την περίπτωση, το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει είναι να σε προσέχει, ή έστω να υποκριθεί ότι σε προσέχει για να δείξει ότι ενδιαφέρεται. Αν δεν κάνει ούτε αυτό και αντιθέτως κοιτάει το κινητό, το παράθυρο, τη διαφήμιση στην τηλεόραση, τότε δε σου έχουμε καλά νέα.

Δε χαμογελά

Αν δε χαμογελάει καν όταν σε βλέπει, τότε είναι πολύ πιθανό εκτός από το να μη σε γουστάρει, να μη σε συμπαθεί κιόλας.

Αποφεύγει το τετ-α-τετ

Ειδικά αν είστε σε κοινή παρέα, θα έχεις προσέξει αν κυνηγά να μείνετε οι δυο σας ή το αντίθετο. Έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε τετ-α-τετ και να θέλει να ξαναβρείτε τους άλλους; Αυτό είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται ερωτικά.

Δεν είναι νευρικός/ή

Θα είναι νευρικός αν σε γουστάρει, εκτός κι αν σε θέλει μόνο για το κορμί σου. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, αν δείξεις λίγο απόμακρος/η μία νευρικότητα θα την παρατηρήσεις.

Δε θυμάται τίποτα

Δε μιλάμε για γενέθλια και τέτοια. Υπάρχουν άνθρωποι που δε θυμούνται γενέθλια και επετείους ούτε μετά από χρόνια σχέσης. Εννοούμε ότι δε θυμάται κάποιες πληροφορίες που θα ενδιέφεραν οποιονδήποτε γουστάρει. Αν έχεις σχέση ας πούμε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v