Σεξ: Τα… πρακτικά που πρέπει να γνωρίζεις

Ναι, αυτές οι συμβουλές δεν είναι και τόσο σέξι. Αλλά θα κάνουν το σεξ εκατό φορές καλύτερο!
Σεξ: Τα… πρακτικά που πρέπει να γνωρίζεις
Το σεξ είναι διασκεδαστικό, και καυτό, και λίγο άβολο, αλλά λίγο πανέμορφο—και μπορεί να είναι ό,τι φανταστείς. Και δεν νομίζουμε ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει, αν γίνεται, να κάνει το σεξ ακόμα καλύτερο. Ναι, ακόμα κι αν είσαι 100% ικανοποιημένος από το σεξ που κάνεις με τους συντρόφους σου, πιστεύουμε πως δεν θα πεις όχι.

Αυτές, λοιπόν, είναι μερικές όχι-και-τόσο-σέξι, αλλά σούπερ αναγκαίες συμβουλές, για να είσαι σίγουρος πως το σεξ θα είναι καλύτερο από ποτέ. Μας ευχαριστείς μετά…

1. Πάρτε προφυλάξεις
Αυτό το γνωρίζατε ήδη, αλλά δεν θα σταματήσουμε ποτέ να το αναφέρουμε. Η στιγμή δεν θα χαλάσει για να φορέσεις προφυλακτικό. Η ζωή σου, από την άλλη, μπορεί να χαλάσει σε μια στιγμή. Είτε από κάποιο σπερματοζωάριο με μεγάλη θέληση, είτε από κάποιο μικρόβιο.

2. Βάλτε μουσική
Πέρα από το πρακτικό του ζητήματος, αν μένετε με συγκατοίκους που σίγουρα δεν ενδιαφέρονται να ξέρουν τι συμβαίνει μέσα στο δωμάτιο, η κατάλληλη μουσική μπορεί να ανεβάσει την διάθεση σε νέα επίπεδα, να σας βάλει στο κατάλληλο κλίμα και – γιατί όχι; – να γίνει η βάση για ένα αισθησιακό στριπτίζ.

3. Μιλήστε
Το καλό σεξ είναι το σεξ που κάνεις όταν ξέρεις τι θέλεις. Σίγουρα, υπάρχει και ο ενθουσιασμός του να αφήνεις τα πάντα στην τύχη, και τα χέρια να πιάνουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους, αλλά ας το παραδεχτούμε: όλοι έχουμε φαντασιώσεις, και αν δεν ζητήσουμε αυτό που θέλουμε, δεν θα τις πραγματοποιήσουμε ποτέ.

4. Έχετε ένα μπουκάλι νερό δίπλα
Το σεξ είναι κουραστικό. Απολαυστικό, αλλά κουραστικό. Ο κόσμος ιδρώνει. Οι μύες πιάνονται. Οι ανάσες κόβονται. Και, πιστέψτε μας, δεν υπάρχει τίποτα ντροπιαστικό στο να κάνετε time-out για μισό λεπτό, για να πιείτε μια γουλιά νερό.

5. …και μια πετσέτα δεν κάνει κακό
Όπως και να το κάνουμε, θα χρειαστεί. Για μετά. Όχι για τον ιδρώτα.

6. Ρωτήστε
Η πιο απλή ερώτηση που μπορούμε να κάνουμε στο σεξ, είναι αυτή που δείχνει τον απόλυτο σεβασμό στον/στην σύντροφό μας: “Είναι οκέι αυτό;” Μια μικρή ερώτηση, μια μικρή απάντηση, και μετά μπορείς να κάνεις τα πάντα.

7. Τουαλέτα
Αν είσαι γυναίκα, δεν χρειάζεται να σου το πούμε εμείς, αλλά θα το κάνουμε ούτως ή άλλως. Πήγαινε στην τουαλέτα όσο πιο γρήγορα μπορείς μετά το σεξ. Αν δεν το κάνεις αυτό, και ξαφνικά βρεθείς με ουρολοίμωξη, δεν μπορείς να πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v