ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Μελετητές κατέταξαν τις στάσεις του σεξ ανάλογα με τον κίνδυνο που κρύβουν για… κάταγμα του πέους.

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Το τελευταίο που θέλει ένας άντρας – αλλά και η παρτενέρ του - κατά την διάρκεια του σεξ είναι η απόλαυση να μετατραπεί σε πόνο. Ωστόσο, το κάταγμα του πέους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχάριστο. Μελετητές έβαλαν κάτω τις στατιστικές, και εντόπισαν ποιες στάσεις του σεξ είναι αυτές που προκαλούν τους περισσότερους τραυματισμούς στο ανδρικό μόριο και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Η πιο επικίνδυνη στάση είναι το “doggy style”, στην οποία οφείλεται το 41% των καταγμάτων πέους. Στην δεύτερη θέση της λίστας με τις πιο επικίνδυνες στάσεις είναι η ιεραποστολική, αφού σε αυτή οφείλεται το 25% των καταγμάτων. Τρίτη πιο… υπεύθυνη για τα ανδρικά ατυχήματα στάση είναι η «γυναίκα από πάνω».

«Δεν υπήρχε διαφορά στην σοβαρότητα των καταγμάτων πέους όταν συγκρίναμε τους τραυματισμούς στις περιπτώσεις “doggy style” και “ο άντρας από πάνω”, αλλά αν συγκρίνουμε τις περιπτώσεις “doggy style” και “γυναίκα από πάνω”, η σοβαρότητα της ζημιάς είναι μεγαλύτερη στο doggy style», σημειώνουν οι ερευνητές της μελέτης, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Impotence Research.

Πηγή: DailyMail 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2