ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Φίλοι με προνόμια: Μήπως θέλει κάτι παραπάνω;

5 σημάδια για να καταλάβεις αν θέλει να πάει την (μη) σχέση σας στο επόμενο επίπεδο…

Φίλοι με προνόμια: Μήπως θέλει κάτι παραπάνω;

Γνώρισες κάποιον, σου φάνηκε αρκετά κουλ, και αποφασίσατε και οι δυο σας ότι θα ήταν πολύ ωραίο να ανταλλάξετε τηλέφωνα. Και μετά να χρησιμοποιείτε αυτά τα τηλέφωνα, αν θέλετε να κάνετε σεξ. Ξηγημένα πράγματα, απλά και κατανοητά. Κι όμως, μήπως τελευταία έχει αρχίσει να φέρεται κάπως παράξενα; Μήπως τον βλέπεις να προσπαθεί να γίνει μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου;

Υπάρχουν άνθρωποι (κι εμείς μέσα) που λένε πως σε τέτοιου είδους συμφωνίες – γιατί σχέση δεν μπορείς να το αποκαλέσεις – δεν χωράνε περιττά λόγια. Και όταν λέμε περιττά, εννοούμε όλα τα λόγια. Οι μόνες πληροφορίες που χρειάζεστε είναι ένας τόπος, ένας χρόνος και μια συναίνεση. Τι συμβαίνει όμως όταν θέλει να πάει την μη-σχέση σας στο επόμενο στάδιο;

Ζητάει την γνώμη σου για σημαντικά πράγματα
Το να σε ρωτήσει αν αυτό το νέο παντελόνι του πηγαίνει, είναι εντάξει. Θεωρητικά θα μπορούσε να ρωτήσει κι έναν άγνωστο στον δρόμο, αλλά εσύ τουλάχιστον δεν θα τον κοιτάξεις περίεργα. Το να σε ρωτήσει αν θα ήταν έξυπνη κίνηση να παραιτηθεί από τη δουλειά του, επειδή δεν αντέχει άλλο το στρες, και τι να προσθαφαιρέσει στο βιογραφικό του είναι μάλλον σημάδι ότι θέλει να βρίσκεσαι περισσότερο στην ζωή του.

Ζηλεύει (διακριτικά, τουλάχιστον)
Ένας φίλος με προνόμια που θα μάθει ότι δεν μπορείτε να βρεθείτε σήμερα, επειδή γνώρισες κάποιον και θες να δεις πού θα πάει, θα σου απαντούσε “Οκέι”. Αν ήταν και μερακλής, μπορεί να ευχόταν και καλή τύχη. Αν του το πεις, και το πρόσωπό του χρειαστεί μερικά δευτερόλεπτα για να κατακαθίσει σε μία έκφραση που να μπορείς να διαβάσεις, τότε έχουμε πρόβλημα.

Σου μιλάει τακτικά
…που σημαίνει ότι ο διάλογός σας στο chat δεν αποτελείται μόνο από μηνύματα όπως:
>στις 9;
<ναι. φερε και τιποτα να φαμε
Αρχίζουν να εμφανίζονται καλημέρες, καλησπέρες, και κάθε είδους πράγμα που δεν είναι αναγκαίο να ειπωθεί μεταξύ δύο ατόμων σε μια 100% σεξουαλική σχέση. Δεν εγγυόμαστε ακόμα για τα memes. Τα memes ποτέ δεν έχουν ξεκάθαρο νόημα.

Έχεις γνωρίσει τους φίλους του
Εδώ δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό. Δεν θα είχε κανέναν λόγο να γνωρίσει στους φίλους του το άτομο με το οποίο απλά κάνει σεξ. Θέλει κατά βάθος να σε εγκρίνουν, να του πουν την γνώμη τους, και μάλλον θέλει να τα πάτε καλά και να συνεχίσετε να κάνετε παρέα. Και ίσως μια μέρα να μην χρειάζεται να κάνει εκείνο το άβολο “Από ‘δω η Χ, η… εμμ… φίλη μου, δηλαδή μια φίλη μου”.

Δεν κάνει σεξ με άλλα άτομα
Τώρα, αυτό δεν γίνεται να το ξέρεις αν δεν σου το πει ο ίδιος. Αλλά θα υποθέσουμε ότι, απλά και μόνο λόγω σεβασμού, θα σου πει αν έχει κάνει σεξ και με άλλα άτομα. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει. Αν, λοιπόν, έρθει και σου πει ότι δεν κάνει σεξ – και όχι επειδή δεν βρίσκει – τότε πρέπει να αρχίσεις να προσέχεις.

Θοδωρής Διάκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Μία είναι η απόδειξη του «μπορώ»: το «κάνω»"

Marie von Ebner-Eschenbach, Γερμανίδα γνωμικογράφος

 • 1640 - Τέλος της Ιβηρικής Ένωσης: η Πορτογαλία ανακηρύσσει βασιλιά τον Ιωάννη Δ' τερματίζοντας μία περίοδο 60 ετών προσωπικής ένωσης των στεμμάτων της Ισπανίας και της Πορτογαλίας
  1797 - Συλλαμβάνεται στην Τεργέστη ο Ρήγας Φεραίος μαζί με το συνεργάτη του Χριστόφορο Περραιβό.
  1913 - Η Κρητική Πολιτεία ενώνεται επισήμως με την Ελλάδα
  1988 - H Μπεναζίρ Μπούτο γίνεται η πρώτη γυναίκα ηγέτης μουσουλμανικής χώρας στο Πακιστάν
  2002 - Δημιουργία της Ελληνικής Βικιπαίδειας
  Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v