Πώς να του δώσεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής του

Πώς να του δώσεις έναν οργασμό που θα θυμάται για μέρες… Ίσως και εβδομάδες.
Πώς να του δώσεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής του
Αν θέλεις να τον κάνεις να παραμιλάει, αν σχεδιάζεις κάποια σέξι έκπληξη, ή αν απλά θέλεις να δεις τον σύντροφό σου να μην μπορεί να πάρει ανάσα από την ηδονή, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις.

1. Δωσ’ του… ρεπό
Ένα πράγμα που αγχώνει κάθε άντρα πάνω στο σεξ είναι αν θα τελειώσει η σύντροφός του. Κοψ’ του το άγχος, λέγοντάς του ότι το μόνο πράγμα που έχει σημασία απόψε είναι ο δικός του οργασμός. Πες του ότι θέλεις να τον περιποιηθείς καταλλήλως, ότι μπορεί να χαλαρώσει και να σε αφήσει να αναλάβεις δράση… χωρίς να κάνει τίποτα!

2. Περίμενε!
Εναλλακτικά, για μία-δυο μέρες, φρόντισε να τον ανάβεις συνεχώς και να του θυμίζεις πόσο τον θέλεις, με μικρά, διακριτικά σχόλια και μερικά πρόστυχα μηνύματα στο κινητό του σε ακατάλληλες ώρες. Όταν, όμως, βρεθείτε, πες του απλά να περιμένει. Πίστεψέ μας, μόλις αποφασίσεις, δυο μέρες αργότερα, να πέσετε στο κρεβάτι, δεν θα μπορεί να συγκρατηθεί.

3. Γλυκό βασανιστήριο
Έχεις ακούσει ποτέ για το edging; Αν όχι, πρέπει να το ψάξεις. Η λογική του είναι πολύ απλή: Καθυστερείς τον οργασμό όσο περισσότερο γίνεται, και όταν επιτέλους συμβεί, θα είναι πιο δυνατός από ποτέ. Τα σενάρια, τώρα, που μπορείς να “τρέξεις” είναι άπειρα. Φρόντισε να κάνεις παιχνίδι με το χέρι σου, βασανιστικά αργά, και κάθε φορά που βλέπεις την μεγάλη στιγμή να πλησιάζει, στέρησέ την του. Άφησέ τον να χαλαρώσει, και επανέλαβε όσες φορές αντέξει…

4. Στα ξαφνικά
Εκεί που δεν το περιμένει, απλά άρπαξέ τον και πες του ότι θέλεις να κάνετε σεξ τώρα. Ο ξαφνικός ενθουσιασμός και μόνο είναι αρκετός για να τον κάνει να τελειώσει πιο δυνατά από ποτέ.

5. Παίξε με τα κουμπιά του
Συγκεκριμένα, αυτά τα δύο κουμπιά που έχει στο στήθος και δεν εξυπηρετούν κανέναν απολύτως βιολογικό ρόλο στο φύλο του. Υπάρχουν πολλοί άντρες με ευαίσθητες θηλές, και το καλό που σου θέλουμε να το εκμεταλλευτείς. Εναλλακτικά, αν η περιοχή δεν αντιδρά και τόσο στα ερεθίσματα, σου υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το πέος υπάρχουν δύο μπαλάκια, που είναι τρομακτικά ευαίσθητα στο άγγιγμα. Κάνε με αυτή τη πληροφορία ό,τι θες.

6. Η σωστή στάση
Σίγουρα, ο οργασμός του μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες, αλλά – όπως και να το κάνουμε – το άλφα και το ωμέγα του αντρικού οργασμού είναι το πέος. Και πόσο θα μπορέσεις να το ερεθίσεις. Διάλεξε στάσεις που θα δημιουργήσουν περισσότερη τριβή, όπως στα τέσσερα, με εσένα από πάνω ή και την πίσω πόρτα… αν είναι ανοιχτή.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v