ΣΧΕΣΕΙΣSEX

Οι πιο διάσημες συμβουλές για σεξ… που δεν ισχύουν

Πολλές φορές ακούμε τις παρακάτω συμβουλές… μπορούν όμως να κάνουν όντως την διαφορά στο κρεβάτι; (Όχι. Όχι, δεν μπορούν.)

Οι πιο διάσημες συμβουλές για σεξ… που δεν ισχύουν

Ακούμε (και, μερικές φορές, γράφουμε) συμβουλές για καλύτερο σεξ όλη την ώρα. Αυτό σημαίνει ότι λύνουν αυτόματα όλα τα προβλήματα; Δεν νομίζουμε.

Μετά από τόσες χιλιάδες λέξεις, έχουμε φτάσει σε ένα πολύ σημαντικό συμπέρασμα: το απλό είναι καλό. Και, δυστυχώς, οι περισσότερες συμβουλές για καλύτερο σεξ που κυκλοφορούν είναι περίπλοκες και κάπως… απεγνωσμένες. Σοβαρά, τώρα, πιστεύατε αλήθεια ότι υπάρχει άνθρωπος που σώθηκε τρώγοντας σαντιγί από τον σύντροφό του;

Θα σε δαγκώσω
Το δάγκωμα, όσο ωραίο κι αν ακούγεται στην θεωρία, είναι επικίνδυνο στην πράξη. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο πόνο προκαλούμε στον άλλο—τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να ουρλιάζει ή να γευτούμε αίμα. Από την άλλη πλευρά, αν αρχίσεις να δαγκώνεις και να έχεις στο μυαλό σου μην προκαλέσεις κακό, μάλλον θα καταλήξεις να γαργαλάς τον άλλο με τα δόντια σου. Και κανείς δεν χρειάζεται να κάνει μαθηματικούς υπολογισμούς πάνω στο σεξ.

Μιαμ, μιαμ
Ναι, εδώ θα πούμε ένα τρανό όχι. Το φαγητό είναι τέλειο, για πολλούς ανθρώπους είναι καλύτερο κι από το σεξ. Το να βάζεις φαγητό στο κρεβάτι είναι κακή ιδέα. Τα σεντόνια θα γίνουν χάλια. Μετά την πράξη, θα πρέπει να τρέξετε στο μπάνιο για να ξεπλύνετε από πάνω σας σοκολάτες, μέλια ή ό,τι άλλο χρησιμοποιήσετε. Κι ας μην μιλήσουμε για τον κίνδυνο μόλυνσης που διατρέχεις αν πλησιάσεις φαγητό στα γεννητικά σου όργανα—ειδικά αν είσαι γυναίκα.

Η σκλάβα σου ήμουν, η σκλάβα σου είμαι…
…και αν σκοπεύεις να κάνεις παιχνίδια σκλαβιάς, πρέπει να έχετε κάνει από πριν μια μεγάααλη συζήτηση, να θέσετε όρια, λέξεις ασφαλείας, απαγορευτικά κι ένα σωρό ακόμα πράγματα. Το BDSM αρχίζει να γίνεται σέξι μόνο αφού έχετε ξεμπερδέψει με όλα αυτά. Άσε που πολλές φορές υπάρχει κόσμος που μπερδεύει τα παιχνίδια κυριαρχίας με κακή συμπεριφορά. Και η κακή συμπεριφορά δεν γίνεται ανεκτή.

Κραυγή Αγωνίας
Έχουμε διαβάσει ως πρόταση, για να κάνεις το σεξ πιο έντονο, να αυξήσεις την ένταση. Και, σίγουρα, οι φωνές και ο χαμός πάνω στο σεξ δεν είναι κάτι κακό, αρκεί να σου βγαίνουν φυσικά. Αν εσύ κι ο σύντροφός σου κάνετε βαρετό σεξ, το να τσιρίζεις λες και σε κυνηγάει ο Leatherface δεν πρόκειται να διορθώσει το πρόβλημα.

Πάτα γκάζι
Ουάου, σεξ στα πιο απρόβλεπτα σημεία! Θα συμφωνήσουμε ότι το δημόσιο σεξ μπορεί να έχει πλάκα ακριβώς επειδή ο κίνδυνος να σας πάρει ο κόσμος χαμπάρι είναι σέξι, αλλά για όνομα κάθε τι ιερού, μην κάνετε σεξ σε κινούμενο αυτοκίνητο! Όταν τα χέρια σου βρίσκονται στο τιμόνι ενός οχήματος που πηγαίνει με ογδόντα χιλιόμετρα την ώρα, το μυαλό σου δεν μπορεί να βρίσκεται στο πόσο τέλειο στοματικό σου κάνουν την ίδια στιγμή, ανεύθυνε άνθρωπε.

Βάλε δόντι
Αλλού, διαβάζουμε συμβουλές που δεν λένε να δαγκώσουμε ακριβώς, αλλά να χρησιμοποιήσουμε τα δόντια μας για να “ροκανίσουμε” (η πιο σεξουαλική λέξη που έχει υπάρξει ποτέ, προφανώς) τα ευαίσθητα σημεία των συντρόφων μας. Το κεφάλι του πέους, οι όρχεις και η κλειτορίδα δεν είναι καρότα και εσύ σίγουρα δεν είσαι ρακούν. Χρησιμοποίησε την γλώσσα σου, όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Είναι εύκολο να συντρίψουμε, στο όνομα της εξωτερικής ελευθερίας, την εσωτερική ελευθερία του ανθρώπου."

Ταγκόρ, 1861-1941, Ινδός λογοτέχνης, Νόμπελ 1913

  • 1776 - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Τόμας Τζέφερσον διαβάζει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία μόλις έχει λάβει την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου.
    2004 - Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας νικά στον τελικό του Euro 2004 την Πορτογαλία.

© 2002-2020 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2