Στα 4: Συμβουλές για να το κάνεις (ακόμα) καλύτερο

Αν θέλεις η επόμενη φορά που θα το κάνετε στα τέσσερα να είναι καλύτερη από ποτέ, πάρε ιδέες από τις παρακάτω τέλειες συμβουλές…
Στα 4: Συμβουλές για να το κάνεις (ακόμα) καλύτερο
Δεν χρειάζεται συστάσεις. Ίσως και να ‘ναι η αγαπημένη στάση – ανδρών και γυναικών. Η απόλαυση είναι μεγάλη και για τους δυο, αλλά ίσως να έχουμε μερικές ιδέες για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Άλλωστε, η τελειότητα βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Κοπιάρετε, λοιπόν, ελεύθερα κάτι από τα παρακάτω, και να είστε σίγουρες ότι ο σύντροφός σας θα χάσει το μυαλό του.

*Όταν είναι από πίσω σου, γύρισε λίγο το κεφάλι σου και κοίταξέ τον στα μάτια. Θα κοντέψει να τελειώσει επιτόπου.

*Δοκίμασε να το κάνετε μπροστά από έναν καθρέφτη. Αυτός θα μπορεί να βλέπει το πρόσωπό σου, και πόσο το απολαμβάνεις, κι εσύ θα μπορείς να τον θαυμάζεις ολόκληρο.

*Άπλωσε το χέρι σου και προσπάθησε να κρατηθείς από πάνω του. Είτε από την μέση, είτε από το μπούτι του, και βύθισε τα νύχια σου στο δέρμα του, για να δείξεις πόσο σε έχει ανάψει.

*Πιάσε τα χέρια του και βαλ’ τα πάνω στο στήθος σου. Πες του ότι θέλεις να παίξει μ’ αυτό, και σήκωσε ελαφρά το σώμα σου για να του το κάνεις πιο εύκολο.

*Αντί να κάτσεις στα τέσσερα, ζήτησέ του να σε “στήσει” όπως θέλει στο μπράτσο του καναπέ, και άφησέ τον να σε απολαύσει.

*Ζήτα του να τραβήξει τα μαλλιά σου.

*Ή να σου δώσει χαστούκια.

*Κανείς δεν σε σταματάει απ’ το να παίζεις με τον εαυτό σου παράλληλα—αν μη τι άλλο, θα τελειώσεις και πιο εύκολα.

*Ίσως την επόμενη φορά να μην βγάλεις όλα τα ρούχα σου. Είναι κάτι που κάνει το μισο-ντυμένο σεξ πολύ πιο καυτό από το γυμνό σεξ.

*Εκμεταλλεύσου το γεγονός ότι δεν τον κοιτάς στα μάτια, και μίλα του πρόστυχα. Θα το λατρέψει.

*Αν είσαι εντάξει με το πρωκτικό, πες του ότι θες να παίξει με την πίσω πόρτα σου. Δύσκολα θα σου πει όχι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v