Μύθοι για το σεξ που δεν ισχύουν

Ποιο από τα δύο φύλα είναι τελικά πιο μονογαμικό; Και σε ποια ηλικία είναι το σεξ καλύτερο; Οι απαντήσεις μάλλον δεν είναι αυτές που είχατε ακούσει…
Μύθοι για το σεξ που δεν ισχύουν
Υπάρχουν μύθοι για το σεξ που έχουν καταρριφθεί. Για παράδειγμα, πλέον είναι οριακά κατακριτέο να πιστεύεις πως το μέγεθος μετράει, πως οι γυναίκες σκέφτονται το σεξ λιγότερο από τους άντρες ή ότι ο γυναικείος οργασμός είναι ένας άπιαστος μύθος. Φαίνεται πως έχουμε, όμως, πολλά βήματα ακόμα να κάνουμε, επειδή υπάρχουν ορισμένοι μύθοι που απλά δεν λένε να εξαφανιστούν. Και αυτοί είναι οι χειρότεροι.

1. Αντρική σεξουαλική ικανοποίηση = στύση
Ναι, θα έλεγε κάποιος που έχει υπερβολικά απλό μυαλό και βαριέται να δοκιμάσει οτιδήποτε δεν περιλαμβάνει τις τρεις βασικές κινήσεις που επαναλαμβάνει εδώ και χρόνια. Ο (σεξουαλικός) κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω από τα γεννητικά μας όργανα.

2. Οι γυναίκες είναι πιο μονογαμικές από τους άντρες
Υπάρχει μία εξήγηση για αυτή την παρεξήγηση, και ονομάζεται πατριαρχία. Προφανώς οι γυναίκες θα θεωρούνταν για αιώνες περισσότερο μονογαμικές, καθώς η κοινωνία τις μεγάλωνε από μωρά με σκοπό να γίνουν μητέρες και νοικοκυρές. Και, μιας και μιλάμε για τοξικά στερεότυπα…

3. Η πρώτη φορά της γυναίκας θα πονέσει
Η πρώτη φορά της γυναίκας θα έπρεπε να πονάει όσο κάθε άλλη φορά: καθόλου. Ο πόνος προκαλείται είτε επειδή κανείς δεν ξέρει τι να κάνει όταν είναι πρωτάρης, είτε επειδή πολλές γυναίκες καταλήγουν να κάνουν σεξ χωρίς να είναι έτοιμες. Η μαγική λέξη είναι προκαταρκτικά. Πολλά προκαταρκτικά.

4. Οι άντρες δεν μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς
Συμβαίνει! Ναι, δεν είναι συχνό. Ναι, μερικές φορές μπορεί να χρειάζεται πολλή προσπάθεια, αλλά συμβαίνει. Το πιο συχνό φαινόμενο είναι όταν ένας άντρας καταφέρει να διαχωρίσει τον οργασμό από την εκσπερμάτωση—αλλά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις απανωτών εκσπερματώσεων.

5. Όλοι οι άντρες μπορούν να μάθουν να “καθυστερούν”
Θα ήταν πολύ καλό για την αυτοπεποίθηση του μεγαλύτερου μέρους του ανδρικού πληθυσμού, αλλά μερικές φορές κάποιοι άντρες είναι απλά προγραμματισμένοι για να κάνουν γρήγορο σεξ. Όπως είπαμε και πριν, όμως, το σεξ δεν είναι αποκλειστικά η διείσδυση, και τα προκαταρκτικά είναι εξίσου διασκεδαστικά.

6. Οι νεότεροι άνθρωποι κάνουν καλύτερο σεξ
Όχι, όχι, όχι. Ας το πιάσουμε από την πιο λογική του πλευρά: όσο πιο μεγάλος είναι κάποιος, τόσο περισσότερη εμπειρία έχει, θεωρητικά. Και η εμπειρία κάνει το σεξ πολύ καλύτερο. Αλλά, εντάξει, θα δώσουμε στους νεότερους το πλεονέκτημα ότι λογικά έχουν μεγαλύτερες αντοχές.

7. Τα προφυλακτικά κάνουν το σεξ λιγότερο απολαυστικό
Από τους πιο παλιούς μύθους, περασμένος από γενιά σε γενιά τεμπέληδων. Και υποθέτουμε ευθύνεται για πολλές εγκυμοσύνες. Και ασθένειες. Το παν είναι, όμως, να βρεις το κατάλληλο μέγεθος προφυλακτικού, όπως και την κατάλληλη μορφή. Σούπερ λεπτό; Με ραβδώσεις; Με επιβραδυντικό; Όλα αυτά υπάρχουν για να τα αξιοποιούμε!

8. Οι γυναίκες βλέπουν λιγότερο πορνό
Χα. Χα χα χα. Έχουμε 2016.

9. Οι γυναίκες αυνανίζονται λιγότερο
ΧΑ. ΧΑ. ΧΑ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v