Πώς να δείξεις ότι θέλεις σεξ

Πέρασες καραντίνα μόνος και τώρα στις καλοκαιρινές σου διακοπές έχεις την ευκαιρία να γεμίσεις το κενό.
Πώς να δείξεις ότι θέλεις σεξ
Το καλοκαιράκι, παρ' ότι κάνει ζέστη και τα κορμιά ιδρώνουν, η γενική ατμόσφαιρα κάνει το μυαλό σου να πηγαίνει στο πονηρό. Ημίγυμνα κορμιά, τεκίλες σανράιζ, μυρωδιές καρύδας και μάνγκο, ανεμελιά∙ όλα οδηγούν τη σκέψη σου σε σεξουαλικές περιπτύξεις. Και θέλεις τόσο να «το επικοινωνήσεις» αυτό, αλλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο. Εμείς εδώ, θα σου τον δείξουμε -τον τρόπο.

Κάνε eye contact

Όταν λέμε να κάνεις eye contact δεν εννοούμε να κοιτάξεις το αντικείμενο πόθου σαν σκύλος σε χασαποταβέρνα, λέμε το Ματσούκα eye contact, αυτό που ξέρεις να κοιτάς με πάθος ακόμα και το σφουγγάρι της κουζίνας.

Βάλε τα πόδια σου ανάμεσα στα πόδια του-ης

Έστω ότι κάθεστε κοντά και θέλεις να του-ης πιάσεις κουβέντα. Γύρισε την καρέκλα σου προς το μέρος της δικής του-ης καρέκλας. Καθώς μιλάτε άπλωσε τα πόδια σου ώστε να μπουν στη μεγάλη του-ης περιοχή. Είναι ένας αθώος τρόπος να του-ης δείξεις ότι θέλεις να μπεις στον προσωπικό του-ης χώρο.

Ωραία και η όραση, αλλά σαν την αφή δεν έχει

Πήγαινε κοντά του-ης. Βρες αφορμές για να τον-ην χαιδέψεις. Τον νου σου όμως, όχι χάιδεμα-σεξουαλική παρενόχληση, ένα άγγιγμα στον ώμο ή στο χέρι αρκεί.

Χαμογέλα κι εσύ λίγο

Μαζί με το eye contact, και μαζί με την αφή, πάει πακέτο και το χαμόγελο. Αν ο άλλος-η είναι και λίγο κόσμο του, δεν τα παίρνει τα μηνύματα που του-ης στέλνεις, τότε ίσως χρειαστεί να χαμογελάσεις (πονηρά) για να λάβει επιτέλους το μήνυμα.

Θέλεις να το πας ένα βήμα παραπέρα;

Δείξε λίγο γλώσσα. Δεν ξέρουμε με τι αφορμή, αλλά μπορούμε να προτείνουμε. Πάρε ένα παγωτό. Κάνε ότι σκέφτεσαι κάτι και βάλε τη γλωσσίτσα στο πλάι. Πες ότι «στέγνωσαν τα χείλη σου» και γλείφ’ τα. Πολλά μπορείς να κάνεις για να δείξεις τη γλώσσα σου και να περάσεις το μήνυμα ότι είναι διαθέσιμη.

Θυμήσου το όνομά του-ης

Γιατί σε λίγο μπορεί να το φωνάζεις. Όχι εντάξει. Το να ακούς κάποιος να λέει το όνομά σου είναι αφροδισιακό λένε, οπότε θα σου προτείναμε να το δοκιμάσεις κι αυτό. Αντί λοιπόν να πεις «Ψιτ, να σου πω», απευθύνσου στον άνθρωπο με το όνομά του-ης.

Δοκίμασε να πεις με σέξι φωνή το όνομά του-ης. Αν είσαι γυναίκα, θα σε παραπέμψουμε πάλι στη Ματσούκα. Βρες έναν μη γελοίο τρόπο να πεις κάτι αντίστοιχο με το «Κύριε Μάνο μου». Αν είσαι άντρας πάλι, ρίξε λίγο τους τόνους -για να μην κάνεις κοκοράκια- και πες με βαθιά φωνή το όνομά της.

Πέσε πάνω του-ης και καν’ το να φανεί σαν ατύχημα

Έχεις δει στις κομεντί να περπατάνε φουριόζοι οι πρωταγωνιστές, να κοιτούν αλλού, μετά να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο και μετά να προσπαθούν να μαζέψουν όλους αυτούς τους φακέλους που ξεχύθηκαν στο πάτωμα; Ε, δεν είναι τυχαία κλισέ. Κάτι έχει αυτό το αμοιβαίο σπρώξιμο που βάζει το μυαλό σου σε σκέψεις.

Πες το

Προφανώς, δε θα πεις «θέλω να κάνουμε σεξ», αλλά θα μιλήσεις για το σεξ σαν να μην απευθύνεσαι σε εκείνη-ον. Για παράδειγμα, μπορείς να μιλήσεις με τέτοιον τρόπο για τη συνουσία, που να το εκλάβει σαν πρόκληση. Μπορείς να πεις «έχω να κάνω πολύ καιρό σεξ και να πω ουάου». Αν ψήνεται έστω και λίγο, θα το πάρει πατριωτικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v