Τα κομπλιμέντα που πιάνουν πάντα σε μια γυναίκα

Αυτά είναι τα είδη κομπλιμέντων που δε θα αφήσουν ασυγκίνητη καμία γυναίκα και θα σου επιτρέψουν να μπεις στην καρδιά της.
Τα κομπλιμέντα που πιάνουν πάντα σε μια γυναίκα
Θέλετε να αποφύγετε τα υπερβολικά κλισέ, αλλά να έχετε σίγουρα αποτελέσματα στο φλερτ ή στην προσπάθειά σας να δείξετε το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό σας για μια γυναίκα; Τα πιο αποτελεσματικά κομπλιμέντα είναι αυτά που...

…της δείχνουν ότι είναι ξεχωριστή
Κάθε γυναίκα θέλει να νιώσει ότι δεν την βλέπουν σαν «ένα» με όλες τις άλλες, ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο.

…επισημαίνουν όχι κάτι που έχει, αλλά κάτι που προκαλεί
Ότι κάνει όποιον είναι μαζί της να χαμογελά, για παράδειγμα.

…δεν είναι «τσιγκούνικα», αλλά ούτε υπερβολικά
Υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ «καλή είσαι» και «είσαι η πιο φοβερή κουκλάρα του σύμπαντος». Αλλά σίγουρα, κάπου ανάμεσα υπάρχουν πολλά ενθουσιώδη κομπλιμέντα που μπορείς να βρεις.

…δείχνουν ευγνωμοσύνη
Της λένε με κάποιο τρόπο «ευχαριστώ» για κάτι – που είναι εκεί όποτε τη χρειάζεσαι, που σε φροντίζει, που σε ακούει, που σε κάνει να γελάς.

…δείχνουν παρατηρητικότητα
Έξτρα πόντοι, αν προσέξεις το νέο της ρούχο, ότι άλλαξε το χτένισμά της ή ότι οι καινούριες της μπότες κάνουν τα πόδια της να δείχνουν πιο σέξι.

…επιβεβαιώνουν και επιβραβεύουν τον κόπο της
Μην διστάζεις να της πεις ότι είναι φοβερή στη δουλειά της, ότι είναι πολύ καλή σύντροφος, φίλη, μάνα. Θα μετρήσει πολύ μέσα της.

…μετριάζουν τους φόβους και τις ανασφάλειές της
Εντόπισε τα σημεία της εμφάνισης και της προσωπικότητάς της για τα οποία νιώθει ανασφαλής και φρόντισε να της τονώνεις το ηθικό με κομπλιμέντα για αυτά ακριβώς τα σημεία. Θα νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της και θα ευχαριστεί εσένα γι’ αυτό.

…αναγνωρίζουν την ποιότητα του χαρακτήρα της
Πες της πόσο τη θαυμάζεις που πάντα βοηθά τους άλλους, που συμβουλεύει εξαιρετικά τις φίλες της, που φροντίζει τους γονείς της ή που έχει κοινωνικές ευαισθησίες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v