Αυτά τα χαρακτηριστικά ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Αυτά είναι τα δέκα χαρακτηριστικά των αντρών που γοητεύουν τις γυναίκες και μετρούν περισσότερο από την εξωτερική του εμφάνιση.
Αυτά τα χαρακτηριστικά ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα
Κι όμως, δεν παίζει πάντα ρόλο η εξωτερική ομορφιά. Μάλιστα, οι στατιστικές λένε ότι οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν τους ομορφότερους άντρες μόνο για εφήμερες ιστορίες. Αντίθετα, για σοβαρή σχέση, οι γυναίκες ψάχνουν άντρες που…

…έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ
Το να κάνεις μια γυναίκα να γελά είναι κάτι που την κάνει να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά ότι μαζί σου θα περνά καλά.

…είναι έμπειροι
Κάθε γυναίκα θέλει να έχει έναν ώριμο σύντροφο, κάποιον που να την καθοδηγεί, να την περιποιείται και να ξέρει πώς να φερθεί στο ωραίο φύλο – γι’ αυτό άλλωστε είναι αρκετές οι περιπτώσεις που βλέπουμε γυναίκες με αρκετά μεγαλύτερους άντρες.

…διατηρούν ένα μυστήριο
Το να μην «πέφτουν» αμέσως και να επιτείνουν το στάδιο του φλερτ και της κατάκτησης προτού… επικυρωθεί ο δεσμός είναι κάτι που εξιτάρει τις γυναίκες.

…είναι ευγενικοί
Τα «κακά παιδιά» μπορεί να γοητεύσουν μόνο στην αρχή. Αργά ή γρήγορα, η συμπεριφορά τους θα ξενερώσει τη σύντροφό τους. Αντίθετα, η ευγένεια και η σταθερότητα στις ηθικές του αρχές κάνει έναν άντρα πιο επιθυμητό για τα μακροπρόθεσμα όνειρα.

…είναι θαρραλέοι και ριψοκίνδυνοι
Με άλλα λόγια, οι γυναίκες δεν θέλουν τους άντρες να είναι ξενέρωτοι, δειλοί ή βαρετοί.

…είναι πιστοί
Κάθε γυναίκα θέλει ο σύντροφός της να έχει μάτια μόνο γι’ αυτή.

…είναι καλοί εραστές
Το σεξ είναι σημαντικός παράγοντας στην υγεία μιας σχέσης, όπως και να το κάνουμε.

…είναι προστατευτικοί
Οι περισσότερες γυναίκες εκτιμούν τους άντρες που τις προσέχουν, που είναι τρυφεροί μαζί τους, που τους συμπεριφέρονται με σεβασμό και ολίγον… από ρομαντισμό.

…είναι αξιόπιστοι
Οι άντρες που λένε ψέματα, που δεν είναι εκεί όταν τους χρειάζονται, που άλλα λένε κι άλλα κάνουν, που δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους, είναι πιο εύκολο να απογοητεύσουν τις γυναίκες σε μια σχέση.

…είναι γενναιόδωροι
Ποια γυναίκα θέλει να ζει με έναν τσιγκούνη; Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην χρηματική τσιγκουνιά, αλλά και στην συναισθηματική. Οι γυναίκες θέλουν όπως δίνουν, έτσι και να παίρνουν αγάπη, πάθος, εμπειρίες.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v