Τα σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά

Σε βλέπει σοβαρά, ή απλά θέλει να διασκεδάσει; Εμείς θα σε βοηθήσουμε να καταλάβεις!
Τα σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά
Ναι, ναι. Δεν έχουμε μαντικές ικανότητες. Δεν μπορούμε ποτέ να γνωρίζουμε τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι. Και είναι κρίμα, γιατί μερικές φορές αυτή η απορία μας τρώει ολόκληρους, δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε. Συγκεκριμένα, η ερώτηση που έχει… κάψει πολύ κόσμο: Με θέλει ή τζάμπα κλαίω;

Ώρα λοιπόν να δούμε αν όντως σε θέλει.

Προτείνει εκείνος να βρεθείτε
Αν πραγματικά θέλει να σε δει, θα βρει τον χρόνο να επικοινωνήσει μαζί σου. Ακόμα κι αν είναι πνιγμένος, θα πει τουλάχιστον ένα “Γεια”. Αν είναι συνέχεια απασχολημένος και πρέπει κάθε φορά να πάρεις εσύ πρωτοβουλία για να μιλήσετε ή να βρεθείτε, μάλλον δεν σε βλέπει και τόσο σοβαρά.

Θα φροντίσει να βρεθείτε κανονικά οι δυο σας
Ούτε θα σου πει ένα ασαφές “Είμαι έξω με κάτι φιλαράκια, έλα κι εσύ”, ούτε θα σου στείλει ένα μήνυμα στις δύο το πρωί επειδή απλά θέλει να κάνει σεξ.

Δεν θα σε πιέσει για σεξ
Το να θέλει να κάνει σεξ μαζί σου άμεσα δεν είναι κατακριτέο. Το να αλλάζει την συμπεριφορά του αν του λες όχι, ή αμέσως μετά την πρώτη φορά που κάνατε σεξ είναι απλά άσχημο. Βγαλ’ τον από την ζωή σου.

Θα θυμάται τις λεπτομέρειες
Ναι, μπορεί να μην θυμάται ποιο ήταν το παρατσούκλι σου στο γυμνάσιο (ευτυχώς), αλλά σίγουρα θα θυμηθεί ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, ή πώς πίνεις τον καφέ σου, και άλλα τέτοια μικρά, χαριτωμένα μα σημαντικά πράγματα. Άλλωστε, οι καλές σχέσεις χτίζονται πάνω σ’ αυτές τις λεπτομέρειες.

Θα είναι παρών μαζί σου
Μετάφραση: Όταν έχετε βγει έξω δεν θα κοιτάει στο κινητό του, δεν θα κοιτάει στα διπλανά τραπέζια, δεν θα κοιτάει στο υπερπέραν. Επειδή ενδιαφέρεται για όσα έχεις να του πεις εσύ.

Θα σου πει πως πέρασε όμορφα μαζί σου
Αυτός ο ηλίθιος “κανόνας” που έχουν θέσει οι ρομαντικές κωμωδίες, που δεν πρέπει να στείλεις μήνυμα για τρεις μέρες μετά από ένα ραντεβού; Ναι, θα ξαναπούμε ότι είναι ηλίθιος. Όταν έχεις περάσει καλά με έναν άνθρωπο, του το λες, και θες να ξανασυμβεί. Σύντομα, αν είναι δυνατό.

Τι συμβαίνει με τις “δημόσιες αγκαλίτσες”;
Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντέχουν να κάνουν οτιδήποτε ρομαντικό σε δημόσιο χώρο, και αυτό είναι σεβαστό. Αν, όμως, βλέπεις ότι είστε μαζί για λίγο καιρό και δεν μπορεί ούτε το χέρι σου να κρατήσει στο δρόμο, μάλλον δεν νιώθει και πολύ άνετα με αυτή τη σχέση.

Εν τέλει, αν δεν σου το πει, θα σου το δείξει
Αν όντως σε βλέπει σοβαρά, μπορεί να μην σου το πει, γιατί όλοι ξέρουμε πως μερικοί άντρες δεν τα πάνε καλά με τα λόγια. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να σου το δείξει. Υπάρχουν πολλοί μικροί τρόποι να σου δείξει ότι σ’ αγαπά, χωρίς καν να μιλήσει. Ξανά, είναι εκείνες οι μικρές, καθημερινές πράξεις με το πολύ μεγάλο νόημα…

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v