Πώς να τον κάνεις να σε θέλει κι άλλο

Θέλεις να τον κάνεις πραγματικά να χάσει το μυαλό του για ‘σένα; Τότε αυτές είναι οι πέντε απλές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις.
Πώς να τον κάνεις να σε θέλει κι άλλο
Μιλάτε, βρίσκεστε συχνά, τα πράγματα πάνε καλά. Αλλά νιώθεις ότι κάτι σου λείπει. Θες πραγματικά να τον τρελάνεις, να τον κάνεις να μην μπορεί να σκέφτεται καμία άλλη εκτός από εσένα. Και μπορείς να το καταφέρεις, αρκεί να κάνεις αυτά τα πολύ απλά πράγματα…

1. Μην προσπαθείς τόσο πολύ
Πήγαινέ το χαλαρά. Μην τον πιέζεις, και μην πασχίζεις να του δείχνεις κάθε ώρα και στιγμή πόσο αβίαστα κουλ είσαι. Αρκεί να είσαι ο εαυτός σου για να τον κάνεις να σε γουστάρει ακόμα περισσότερο—γιατί η υποκρισία πάντα βγαίνει στο φως. Αυτό, λοιπόν, σημαίνει πως δεν πρέπει να λες ότι σου αρέσουν ακριβώς τα ίδια πράγματα που αρέσουν και σε αυτόν και να συμφωνείς με κάθε τι που λέει.

2. Μην του στέλνεις πρώτη
Απλό και – για να είμαστε ειλικρινείς – ξεκούραστο. Και, όχι, δεν εννοούμε να τον αγνοείς για πάντα. Απλά να φροντίσεις να κάνεις την απουσία σου αισθητή μερικές φορές, για να έχει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να σου στείλει εκείνος. Αυτό για τους ανθρώπους και τα γραμματόσημα που λένε; Ναι, ισχύει.

3. Φέρσου καλά στους φίλους του
Δεν είπαμε να γίνετε κολλητοί—αλλά γιατί όχι, αν είναι καλοί άνθρωποι; Το ζήτημα είναι, ακόμα κι αν δεν συμπαθείς τόσο τους φίλους του, να φροντίζεις πάντα να είσαι ευγενική, να μην πετάς μπηχτές και – προς θεού – να μην αρχίσεις να παραπονιέσαι. Θα ήθελες να αρχίσει να παραπονιέται εκείνος για τους δικούς σου φίλους; Και οι δυο σας έχετε την προσωπική σας ζωή εκτός της σχέσης, και όποτε αυτοί οι δύο κόσμοι ενώνονται, τα πράγματα πρέπει να είναι πολιτισμένα.

4. Μην βγάζεις ζήλεια χωρίς λόγο
Αν όντως σου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλεύεις, τότε δεν χρειάζεται καν να είσαι μαζί του. Οι άνθρωποι που προσπαθούν να προκαλέσουν ζήλεια για να πάρουν επιβεβαίωση δεν είναι αρκετά ώριμοι για να έχουν σοβαρή σχέση. Αν όμως η ζήλεια σου πηγάζει από την δική σου ανασφάλεια, τότε πρέπει να την αντιμετωπίσεις μόνη σου, και να μην τον μπλέξεις. Τίποτα δεν μπορεί να σκοτώσει μια σχέση γρηγορότερα από την υπερβολική ζήλεια.

5. Να τον κάνεις να γελάει
Επειδή το γέλιο είναι ζωή. Επειδή αν γελάτε μαζί, μπορείτε να ξεπεράσετε όλα τα προβλήματα. Και, κυρίως, επειδή κάθε φορά που θα τον κάνεις να γελάει θα σκέφτεται πόσο τυχερός είναι που σε έχει δίπλα του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v