10 σημάδια ότι είσαι τρελά ερωτευμένος

Νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι, δεν μπορείς να σταματήσεις να χαμογελάς και όλος ο κόσμος φαίνεται λιγάκι πιο όμορφος; Ναι, είσαι ερωτευμένος!
10 σημάδια ότι είσαι τρελά ερωτευμένος
Το πιο όμορφο συναίσθημα στον κόσμο λένε ότι είναι ο έρωτας. Βιβλία, τραγούδια, πίνακες… κάθε μορφή τέχνης τον έχει υμνήσει, με κάθε πιθανό τρόπο. Σε κάνει να μην μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο, να χάνεις την γη κάτω απ’ τα πόδια σου—και να μην σ’ ενδιαφέρει. Και ξέρουμε ότι κι εσύ, που το διαβάζεις τώρα αυτό, αν το έχεις ζήσει μια φορά, σ’ έχει πιάσει ένα χαμόγελο που δεν μπορείς να ελέγξεις. Συνέχισε να διαβάσεις… Πάμε στοίχημα πως θα σου φτιάξουμε την μέρα.

Μερικές φορές χαζεύεις…
Απλά κάθεσαι και κοιτάς, γιατί – ειλικρινά – υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέσαι πώς έτυχε κι ένα τέτοιο υπέροχο πλάσμα μπήκε στην ζωή σου. Και συνεχίζεις να κοιτάς, μ’ εκείνο το χαζό χαμόγελο.

Δεν σκέφτεσαι ποτέ ότι κάνεις “θυσίες”
Ή, ξέρεις, αυτά που λέμε και συμβιβασμούς και είναι αναγκαίοι σε κάθε σχέση; Ναι, όταν είσαι αληθινά ερωτευμένος, ούτε που τα σκέφτεσαι.

Νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά
Όταν είστε μαζί, όλα είναι τέλεια. Ό,τι άγχος μπορεί να σε βασανίζει, εξαφανίζεται όταν είστε μαζί. Από την άλλη…

…φοβάσαι συνεχώς πως θα τελειώσει
Επειδή ο έρωτας μας κάνει όλους λιγάκι τρελούς, και φοβόμαστε πως όλα τα όνειρα κάποτε τελειώνουν.

Μιλάς για το μέλλον, χωρίς να το καταλαβαίνεις
Αρχίζεις να κάνεις σχέδια, να μιλάς για πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε μαζί μετά από καιρό, κι όλα αυτά γιατί μπορείς πια να φανταστείς το μέλλον σου μ’ αυτόν τον άνθρωπο. Και συμβαίνει χωρίς καν να το καταλαβαίνεις.

Δεν ντρέπεσαι να είσαι ο εαυτός σου
Συγκεκριμένα, όσο πιο χαζός, τόσο το καλύτερο.

Τα συναισθήματά σας συγχρονίζονται
Χαίρεσαι με την χαρά του. Νιώθει θλίψη; Νιώθεις θλίψη κι εσύ. Και μετά προσπαθείς να την διώξεις, γιατί έχεις καταλάβει ότι δεν θες να ξαναδείς αυτόν τον άνθρωπο θλιμμένο.

Καλύτερα να μείνετε μέσα
Για να βγείτε έξω, πρέπει να ετοιμαστείτε. Και να φάτε χρόνο στον δρόμο. Και να περάσετε ώρα με κόσμο που – αντικειμενικά – δεν σας ενδιαφέρει και τόσο αυτή τη στιγμή, γιατί το μόνο που θέλετε είναι να αράξετε στο σπίτι, αγκαλιά στον καναπέ.

Θες να μοιραστείς πράγματα μαζί του
Την αγαπημένη σου ταινία, το αγαπημένο σου μπαρ, θες να ξαναπάτε διακοπές μαζί στον αγαπημένο σου προορισμό. Θέλεις να γίνει κομμάτι της ζωής σου, όπως κάθε τι που αγαπάς.

Ποτέ δεν υπάρχει αρκετός χρόνος
Ακόμα κι αν περάσετε όλη την μέρα μαζί, πάντα θα θέλεις κι άλλο. Απόλαυσέ το, γιατί αυτή είναι η μαγεία του έρωτα, και όλοι μας αξίζουμε να την ζήσουμε…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v