Αυτά που θα σου πει αφού σε απατήσει

Τον έπιασες στα πράσα; Βρήκες αποδείξεις ότι σε απατάει; Λογικά θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με κάτι από τα παρακάτω—και δεν πρέπει να τον αφήσεις.
Αυτά που θα σου πει αφού σε απατήσει
Όταν κάποιος που έχει απατήσει καταλάβει ότι τον έπιασαν στα πράσα, οι δικαιολογίες που θα βγουν από το στόμα του μπορούν να είναι από απίστευτες μέχρι πραγματικά προσβλητικές – για την ευφυΐα σου. Μαζέψαμε τις πιο συνηθισμένες που θα ακούσεις, μαζί με τις απαντήσεις που πρέπει να έχεις έτοιμες.

Αίσχος #1: Δεν ήθελα να σε πληγώσω
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι ήθελε να σε πληγώσει, επειδή το κέρατο δεν γίνεται ποτέ τυχαία ή ασυναίσθητα, κι απλά ήλπιζε να μην το πάρεις χαμπάρι. Πόσο μάλλον, προσπαθεί να σου ρίξει και το φταίξιμο, ότι είναι δικό σου πρόβλημα που πληγώθηκες.
Τι να του πεις: Δεν ενδιαφέρομαι. Αντίο.

Αίσχος #2: Χρειάζομαι να σκεφτώ…
Θέλει να σου πει ότι χρειάζεται να καθυστερήσει την πυρηνική έκρηξη που είσαι έτοιμη να του σκάσεις στα μούτρα, μπας και ξεχαστεί το όλο θέμα. Μην του κάνεις την χάρη. Επιπλέον, τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν είναι σίγουρος αν θέλει να είναι μαζί σου ή με το άτομο με το οποίο σε απάτησε;
Τι να του πεις: Τίποτα απολύτως. Απλά γύρισέ του την πλάτη. Δεν έχεις χρόνο να ασχολείσαι με σκουπίδια.

Αίσχος #3: Ήταν απλά σεξ
Υπάρχουν δύο επίπεδα σκ—εμ, βρωμιάς σε αυτή την δήλωση. Το πρώτο είναι πως μηδενίζει εντελώς την σεξουαλική σας ζωή, καθώς – όπως λέει – το σεξ είναι απλά κάτι που μπορεί να βρει παντού. Το δεύτερο, και ακόμα πιο ύπουλο, είναι πως αν οι ρόλοι σας ήταν αντεστραμμένοι και χρησιμοποιούσες την ίδια ηλίθια δικαιολογία, θα είχε βραχυκυκλώσει, καθώς κάθε στενόμυαλος άνθρωπος ξέρει πως η γυναίκα δεν μπορεί να διαχωρίσει σεξ από συναίσθημα. Θα το ακούσεις, επίσης, στην παραλλαγή “Μα εγώ εσένα αγαπώ”.
Τι να του πεις: Κι εγώ απλά σε χωρίζω.

Αίσχος #4: Δεν μου είσαι αρκετή
Όπως λέει ο λαός, και κερατού, και δαρμένη. Δεν πρόκειται καν να το αναλύσουμε αυτό, είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να ακούσεις. Και επειδή δεν δικαιολογούμε την σωματική βία, σου επιτρέπουμε να αδειάσεις πάνω του όλα αυτά που τόσο καιρό δεν σου επέτρεπε η διαγωγή σου.
Τι να του πεις: @$#%$$!!

Αίσχος #5: Δεν είμαι μονογαμικό πλάσμα
Ξέρεις κάτι; Θα λέγαμε ένα μεγάλο Ναι στους ανθρώπους που ειλικρινά δεν πιστεύουν στην μονογαμία, αλλά υπό έναν μόνο όρο: να μην κάνουν μονογαμικές σχέσεις. Και αν είχατε μονογαμική σχέση, τότε αυτή η δήλωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει πόσο απαίσιος άνθρωπος είναι. Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι ακόμα και οι ελεύθερες σχέσεις βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την ειλικρίνεια – δύο λέξεις που μόλις σου απέδειξε πως δεν γνωρίζει.
Τι να του πεις: Κι εγώ δεν είμαι ηλίθια. Bye.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v