Αυτά που το αγόρι σου δεν θέλει να ξέρεις

Ποια είναι τα πράγματα που το αγόρι σου προσπαθεί να σου κρατήσει κρυφά; Όλη η αλήθεια εδώ!
Αυτά που το αγόρι σου δεν θέλει να ξέρεις
Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα μικρά τους μυστικά… ακόμα και στις σχέσεις τους. Ειδικά στις σχέσεις, θα έλεγε κάποιος, υπάρχουν πράγματα που δεν θέλουμε να μάθει η σύντροφός μας, και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τα κρατήσουμε κρυφά. Κι εμείς, στο in2life Σεξ & Σχέσεις, επειδή νοιαζόμαστε για ‘σένα, σου τα αποκαλύπτουμε!

Πως έχουμε πληγώσει ανθρώπους
Σε κάθε σχέση που τελειώνει, υπάρχει αυτός που πλήγωσε, και αυτός που πληγώθηκε. Και σίγουρα κάποιες φορές έχουμε κάνει το πρώτο. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε να το μάθεις αυτό. Έχουμε μετανιώσει για όλες τις βλακείες του παρελθόντος και καλύτερα να τις αφήσουμε να ξεχαστούν.

Όταν σου έχουμε πάρει δώρο
Αν σου έχουμε πάρει κάτι και περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να σου το δώσουμε, είμαστε ικανοί να το κρύψουμε ακόμα και στο καζανάκι της τουαλέτας. Εντάξει, προφανώς δεν θα το κρύβαμε στο καζανάκι της τουαλέτας… θα σκεφτούμε κάποιο εξίσου κρυφό αλλά και πιο στεγνό μέρος.

Το ιστορικό του browser μας
Δεν χρειάζεται να δεις τα πορνό που βλέπουμε. Είναι για προσωπική χρήση και δεν έχουν να κάνουν μαζί σου.

Τον “αριθμό” μας
Οι περισσότεροι άνθρωποι φρικάρουν όταν τους ρωτάνε με πόσα άτομα έχουν κάνει σεξ. Και, εντάξει, ίσως δικαιολογημένα. Δεν υπάρχει ακριβώς σωστή απάντηση. Συνεπώς, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε κουβέντα – ή να πούμε ψέματα.

Ότι δεν σε ακούγαμε όταν μιλούσες
Ναι, αυτό ομολογουμένως είναι κακό, αλλά το παθαίνουμε. Άνθρωποι είμαστε. Κάποιες φορές θα αποσπαστεί η προσοχή μας. Το μόνο που μπορεί να μας σώσει εκείνη την στιγμή είναι το πόσο καλά μπορούμε να πούμε ψέματα.

Ότι ζηλεύουμε
Αυτό είναι μεγάλο λάθος, αλλά ναι: είναι δύσκολο να το παραδεχτούμε δυνατά. Στην πραγματικότητα μπορούμε να ζηλέψουμε με το παραμικρό, αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε να είμαστε σωστοί.

Ότι πρέπει να πάμε στην τουαλέτα
Τις πρώτες φορές, τουλάχιστον. Το αναγνωρίζουμε πως είναι εντελώς ανθρώπινο και φυσιολογικό, αλλά κανείς δεν χρειάζεται να το υποστεί αυτό στα πρώτα δύο ραντεβού. Ή, ίσως, και στα επόμενα δέκα. Ο καθένας χρειάζεται τον χρόνο του…

Θ.Δ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v