Τα σημάδια ότι είναι… παιδί για σχέση

Το σκέφτεσαι ακόμα αν πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία, να δοκιμάσετε κάτι πιο σοβαρό; Ορίστε όλα τα σημάδια που σου δείχνουν ότι πρέπει.
Τα σημάδια ότι είναι… παιδί για σχέση
Αν ακόμα αναρωτιέσαι πόσο σοβαρά θα εξελιχθεί αυτή η σχέση, και αν ο φίλος σου είναι αυτό που λέμε “παιδί για σπίτι”, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια. Σου έχουμε όλα τα σημάδια που – αν τα παρατηρήσεις – σου το λένε ξεκάθαρα!

Δίνει σημασία στην λεπτομέρεια
Μπορεί να θυμάται ακόμα και τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες, όπως πόση ζάχαρη βάζεις στον καφέ σου. Όταν του μιλάς, ξέρεις πως έχεις την απόλυτη προσοχή του, επειδή εκείνος ενδιαφέρεται για ‘σένα τόσο πολύ.

Δίνει σημασία στην οικογένεια
Έχει πολύ υγιή σχέση με την οικογένειά του, και θέλει να περνάει χρόνο μαζί τους. Επιπλέον, βλέπεις πως πολλές φορές θα προτιμούσε να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του κάνοντας κάτι πιο οικογενειακό και ήρεμο, παρά να παρτάρει όλη μέρα με τους φίλους του. Ίσως γιατί το ίδιο πράγμα φαντάζεται και για το μέλλον του.

Σε κάνει να γελάς
Δεν έχει σημασία πώς. Το να βρίσκεις ανθρώπους που να μπορείτε να επικοινωνείτε με το χιούμορ σας είναι εκπληκτικό, και ίσως είναι από τα πιο ουσιώδη θεμέλια μιας καλής σχέσης.

Το σεξ είναι καλό
Ναι, το είπαμε. Ναι, είναι σημαντικό. Αν νιώθεις ικανοποιημένη όταν κάνετε σεξ, αν προσέχει και δείχνει πως θέλει να μάθει το σώμα σου και κάθε πιθανό τρόπο να του προκαλέσει ευχαρίστηση, δεν πρόκειται να υποκριθούμε πως αυτό δεν αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα της σχέσης.

Είναι πάντα ειλικρινής μαζί σου…
…ακόμα και όταν η αλήθεια είναι άβολη. Πολλοί άντρες θα σου πουν απλά αυτά που θες να ακούσεις, για να βγουν από την υποχρέωση, αλλά αυτός ξέρει πως μία σοβαρή σχέση απαιτεί ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

Δεν φοβάται να δείξει τα αισθήματά του
Δεν πρόκειται να παίξει τον ρόλο του σκληροτράχηλου αρσενικού μαζί σου, επειδή ξέρει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται. Από το να βλέπετε μαζί μία ταινία και να συγκινηθεί, μέχρι και τις πιο δύσκολες στιγμές, ξέρεις ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις ένα άψυχο ντουβάρι.

Σου μιλάει για το παρελθόν του
Και όχι για να καυχηθεί, φυσικά. Σου εμπιστεύεται τα μυστικά του, και όλες εκείνες τις σκέψεις που δύσκολα λέμε σε άτομα που είναι αληθινά σημαντικά. Σε εμπιστεύεται, κι αυτό σημαίνει πως είναι έτοιμος να πάει την σχέση σας στο επόμενο στάδιο…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v