Τα σημάδια ότι σε θέλει μόνο για σεξ

Μπορεί το σεξ να είναι καλό, αλλά μήπως είναι το μόνο που σκοπεύει να σου δώσει; Διάβασε και δες αν έχεις… μπλέξει.
Τα σημάδια ότι σε θέλει μόνο για σεξ
Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε κατά του απλού σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Πόσο μάλλον, για μερικούς ανθρώπους είναι ό,τι καλύτερο, καθώς δεν έχουν μέσα τους ούτε μισό ρομαντικό κύτταρο. Την ίδια, όμως, στιγμή, αυτοί οι άνθρωποι είναι πάντα ξεκάθαροι με τις προθέσεις τους, και προσπαθούν να βρουν σεξουαλικούς συντρόφους που ψάχνουν κάτι παρόμοιο. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν το σεξ, σιχαίνονται την δέσμευση, αλλά απολαμβάνουν να σε έχουν συνέχεια στην τσίτα, να περιμένεις ένα μήνυμα ή μια ένδειξη πως αυτό που έχετε κάποτε θα μπορούσε να γίνει σχέση.

Μικρό μυστικό: Δεν πρόκειται ποτέ να γίνει σχέση. Και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κόψεις τις πολλές επαφές μαζί τους. Ποια είναι λοιπόν τα σημάδια ότι έχεις μπλέξει με κάποιον που σε θέλει αποκλειστικά για σεξ;

Σου στέλνει πάντα νυχτιάτικα
Πλέον είναι σχεδόν επιστημονικά αποδεδειγμένο: τα μηνύματα που στέλνονται μετά τα μεσάνυχτα, λογικά θα είναι βαριεστημένες προσκλήσεις για σεξ. Είναι στο σπίτι του, σου λέει να έρθεις. Ακόμα κι αν σου πει ότι του έλειψες, μάλλον εννοεί ότι του έλειψε κάτι άλλο.

Προκαταρκτικά;
Αν μπει στον κόπο να ασχοληθεί με προκαταρκτικά, δεν θα σ’ αφήσει να το ευχαριστηθείς και πολύ. Έξτρα πόντοι κακίας αν είναι από αυτούς που δεν ανταποδίδουν ποτέ το στοματικό. Στο πυρ το εξώτερον!

Δεν έχεις γνωρίσει τους φίλους του
Και γενικότερα δεν έχεις την παραμικρή ιδέα τι κάνει στην ζωή του. Ίσως να ξέρεις πού δουλεύει, ή κάτι άλλο πολύ βασικό. Αλλά δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για τους ανθρώπους στην ζωή του, και μάλλον δεν έχει σκοπό.

Δεν σε ρωτάει ποτέ για την δική σου ζωή
Όσες φορές προσπάθησες να του μιλήσεις για κάτι προσωπικό, το πρόσωπό του έπαιρνε την έκφραση ρομπότ που του τέλειωσε η μπαταρία.

Ποτέ (μα ποτέ) sleepover
Κι άντε σου έστειλε το μήνυμα κι ενέδωσες στον πειρασμό. Αν περιμένεις να σ’ αφήσει να κοιμηθείς εκεί, είσαι πολύ γελασμένη. Κάθε φορά θα σου πει ότι έχει να κάνει “κάτι σημαντικό” το πρωί, και πρέπει να ξυπνήσει νωρίς. Και, προφανώς, πριν φύγεις φροντίζει να σε ρωτήσει αν τα πήρες όλα μαζί σου—εκτός από την αξιοπρέπειά σου.

Δεν έχετε βγει ποτέ ραντεβού
Ίσως να σε έβγαλε έξω μία φορά, στις αρχές, μέχρι να σιγουρευτεί ότι θες να κάνεις σεξ μαζί του. Από εκεί και μετά, σπίτι σπίτι σπίτι. Στην σπάνια περίπτωση που θα τον πιάσει μια κρίση καλοσύνης και σκεφτεί να παραγγείλετε φαγητό για μετά, προφανώς και θα σου πει να τα πληρώσετε μισά-μισά.

Είναι τόσο μα τόσο απασχολημένος
Δεν υπάρχει – στο μυαλό του – κανένα πρόβλημα με το να σου στείλει από το πουθενά μήνυμα για σεξ (ή, στις πιο εξτρίμ περιπτώσεις, απλά μια φωτογραφία με το πουλί του, χωρίς εξηγήσεις) μες στα μαύρα μεσάνυχτα, αλλά κάθε φορά που θα του στείλεις πρώτη, για οτιδήποτε εκτός από σεξ, ξαφνικά θα έχει να κάνει τόσα πολλά πράγματα. Πολύ πειστικό…

Σου κάνει κομπλιμέντα μόνο για την εμφάνιση
Μπορεί να λατρεύει το στήθος σου, το σώμα σου, τα χείλη σου, αλλά δεν θα τον ακούσεις ποτέ να λέει πόσο τέλειο χιούμορ έχεις, πόσο έξυπνη ή πόσο δυναμική είσαι. Το μόνο που βλέπει πάνω σου είναι το σώμα σου, προτιμότερα χωρίς ρούχα. Που μας πηγαίνει στο επόμενο φάουλ…

Όλα έχουν να κάνουν με το σεξ
Ενδεικτικός διάολογος:
-Πού είσαι;
-Στο σούπερ μάρκετ.
-Θα ‘θελα να σε ***** πάνω στα βιολογικά λαχανικά.
-?????

Δεν καταλαβαίνει τι θα πει “Όχι”
Αν απαντήσεις αρνητικά σε κάποια από τις σαγηνευτικές του προσκλήσεις (σαρκασμός ήταν αυτό), θα νευριάσει τόσο πολύ, που θα σε βάλει τιμωρία. Που σημαίνει ότι απλά δεν θα σου στείλει για καμιά βδομάδα, πιστεύοντας πως θα σου λείψει τόσο πολύ, που όταν αποφασίσει να ασχοληθεί ξανά μαζί σου, θα πεθάνεις από την χαρά σου. Όχι. Εκμεταλλεύσου την απόλυτη ανωριμότητά του για να ασχοληθείς λιγάκι με την δική σου ζωή και να τον βγάλεις από το μυαλό σου. Είναι ο τελευταίος άνθρωπος που έχεις ανάγκη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v