5 τρόποι για να μην… χαθείς στην σχέση σου

Υπάρχουν άνθρωποι που χάνουν τον εαυτό τους στις σχέσεις τους. Αν κάνετε τα παρακάτω, δεν θα γίνετε ένας από αυτούς…
5 τρόποι για να μην… χαθείς στην σχέση σου
Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση, όταν κάνουν μια σχέση, να ξεκινούν να κάνουν τα πάντα με τον σύντροφό τους. Μερικοί το παρακάνουν, και καταλήγουν να χάνουν κομμάτια από τον εαυτό τους. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν άλλη μια… προσωρινή παρενέργεια του έρωτα, τα αποτελέσματά της στο μέλλον μπορούν να είναι πολύ άσχημα. Μπορεί να καταλήξουμε με ένα σωρό απωθημένα και παρατημένα όνειρα. Πώς, λοιπόν, θα καταφέρουμε να μην χάσουμε τον εαυτό μας μέσα σε μια σχέση;

1. Βγες με τους φίλους σου
Πού και πού, μπορείς να ξεκολλήσεις από τον σύντροφό σου για ένα βράδυ και να περάσεις μια τέλεια βραδιά με τους φίλους σου. Το να έχεις καλή σχέση δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να απολαύσεις και μια νύχτα μακριά από το κρεβάτι σας.

2. Κυνήγησε κάτι που σε ενδιαφέρει
Θυμάσαι, τότε που ήσουν ακόμα single, και είχες βάλει σκοπό να κάνεις κάτι; Οτιδήποτε κι αν ήταν, από ένα παζλ των πέντε χιλιάδων κομματιών, μέχρι το να γράψεις τα απομνημονεύματά σου χρησιμοποιώντας μόνο emoji. Μην το παρατήσεις επειδή είσαι πλέον σε σχέση.

3. Περάστε ένα σαββατοκύριακο χώρια
Το να περνάτε ώρα χωριστά σας κάνει και τους δύο να νιώθετε πιο ανεξάρτητοι και ολοκληρωμένοι. Άσε που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι λείπετε ο ένας στον άλλον, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά όταν ξαναβρεθείτε.

4. Μάθε κάτι νέο για τον εαυτό σου
Η προσωπική ανάπτυξη είναι πολύ σημαντική για να παραμείνεις ανεξάρτητο άτομο. Αν πιστεύεις ότι υπάρχουν πλευρές του εαυτού σου που δεν έχεις εξερευνήσει, μην αφήσεις την σχέση σου να σου γίνει εμπόδιο.

5. Βρες ένα χόμπι
Οποιαδήποτε ασχολία θα σου προσφέρει μια αίσθηση ολοκλήρωσης εκτός της σχέσης σου. Όχι μόνο θα περνάς καλά, αλλά μπορεί να γνωρίσεις πολλά καινούρια άτομα, κάνοντας κάτι που αγαπάς και σε γεμίζει με έναν τρόπο που η σχέση σου ίσως δεν μπορεί να σου προσφέρει.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v