Μικροί (και κρυφοί) τρόποι που σου λέει πως σ’ αγαπά

Μερικές φορές οι άντρες δεν το ‘χουν με τις λέξεις. Οι πράξεις τους, όμως, μπορούν να σου πουν πολλά. Αρκεί να τις καταλαβαίνεις…
Μικροί (και κρυφοί) τρόποι που σου λέει πως σ’ αγαπά
Μήπως κάθεσαι και αναρωτιέσαι πώς αισθάνεται πραγματικά για εσένα, ενώ η απάντηση βρίσκεται κάτω από την μύτη σου; Είναι γνωστό πλέον ότι οι άντρες δεν είναι και οι καλύτεροι στην συναισθηματική επικοινωνία. Υπάρχουν, όμως τρόποι, να σου δείξει ότι σ’ αγαπά, και πως είσαι σημαντική γι’ αυτόν, και πως βλέπει την σχέση σας σοβαρά, χωρίς να σου το πει ξεκάθαρα. Ρίξε μια ματιά…

*Δεν αισθάνεται περίεργα να μιλάει μαζί σου για το μέλλον, από το σχετικά κοντινό μέχρι και σχέδια που αργούν αρκετά.

*Δεν σε ρωτάει τι θες να παραγγείλεις, αλλά όταν σου φέρνει κάτι να φας ή να πιείς, ξέρεις πως θα είναι το αγαπημένο σου, γιατί τα ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά.

*Όταν δεν περνάς και την καλύτερή σου μέρα, σου μιλάει συνεχώς ή παρατάει αυτά που είχε να κάνει για να περάσει την μέρα μαζί σου.

*Δεν τον ενδιαφέρει να κοιτάξει το κινητό του όσο είναι μαζί σου.

*Όταν σχεδιάζετε κάτι, φροντίζει πάντα να κανονίσετε μια ημερομηνία που σας βολεύει, αντί να σου λέει με ασάφεια «Θα το κανονίσουμε…»

*Σου έχει μαγειρέψει – ακόμα κι αν δεν ξέρει να φτιάχνει ούτε ομελέτα.

*Πού και πού έχει ρίξει άκυρο στους φίλους του για να περάσει περισσότερη ώρα μαζί σου.

*Θέλει να μάθει πράγματα για την ζωή σου, τους φίλους και την οικογένειά σου, και όχι μόνο για να κυλάει η κουβέντα. Σου δίνει όντως προσοχή.

*Ξέρει πράγματα για την δουλειά σου και σου στέκεται όταν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι καινούριο ή αν δεν είσαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη.

*Αν δεν έχεις γνωρίσει ακόμα την οικογένειά του, σου μιλάει συχνά γι’ αυτούς, και η ιδέα να τους γνωρίσεις δεν τον αγχώνει – τουλάχιστον όχι με τον κακό τρόπο.

*Πόσο μάλλον, φαίνεται να τον αγχώνει επειδή νιώθει πως αυτό που έχετε πάει πολύ καλά και θέλει όλα να είναι τέλεια.

*Σε έχει συστήσει στους φίλους του, και αυτοί φαίνονται ενθουσιασμένοι που σε γνωρίζουν· αυτό σημαίνει πως έχουν ακούσει πολλά καλά για εσένα.

*Πολλές φορές μπορεί να σε πάρει τηλέφωνο ή να σου στείλει μήνυμα χωρίς λόγο, απλά και μόνο γιατί ήθελε να σου μιλήσει.

*Θυμάται τα ονόματα των φίλων σου.

*Και αν αυτοί οι φίλοι σου είναι άντρες, προσπαθεί να δει τι έχουν κοινό, ώστε να κάνουν καλή παρέα, αντί να νιώθει πως απειλείται από αυτούς.

*Όταν είναι μαζί σου, δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελά. Ξέρεις, εκείνο το γέλιο που δεν μπορείς να σβήσεις απ’ το πρόσωπό σου, που λέει πως είσαι πολύ, πολύ ευτυχισμένος; Μάλλον είναι…



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v