ΣΧΕΣΕΙΣΑΣΤΡΑ

Τι θέλει κάθε ζώδιο να αλλάξει από το παρελθόν του

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσεις τον χρόνο πίσω τι θα άλλαζες; Τα ζώδια απαντούν.

Τι θέλει κάθε ζώδιο να αλλάξει από το παρελθόν του

Κριός

Όταν ήσουν μικρός ήθελες να είσαι ο άνετος τύπος που δεν νευριάζει με τίποτα και κάποιες φορές κατάπινες κάποιες συμπεριφορές. Τώρα που μεγάλωσες σκέφτεσαι ότι ίσως και να έπρεπε να υψώσεις ανάστημα.

Ταύρος

Ήρεμος ήρεμος, αλλά κάποιες φορές ξεσπάς και εσύ Ταύρε. Έτσι κάποτε ίσως και να ξέσπασες σε έναν άνθρωπο που αγαπούσες και τώρα να δε μιλάτε πια. Θα ήθελες με κάποιον τρόπο να το αλλάξεις αυτό και να ξαναμιλήσετε.

Δίδυμοι

Είχες και εξακολουθείς να έχεις πολλούς στόχους Δίδυμε, το ξέρεις αυτό. Παλιότερα όλοι αυτοί οι στόχοι σου φαίνονταν βουνό κι αντί να διεκδικήσεις, σπαταλούσες τον χρόνο σου. Θα ήθελες να έχεις βάλει τη ζωή σου σε τάξη λίγο νωρίτερα.

Καρκίνος

Κάποτε σε ενδιέφερε η γνώμη όσων ανθρώπων γνώριζες και ανησυχούσες γι’ αυτούς περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Μετανιώνεις που αφιέρωσες τόση φαιά ουσία ενώ μπορούσες να επικεντρωθείς στον εαυτό σου.

Λέων

Ήσουν λίγο ξεροκέφαλος όταν ήσουν μικρός και τώρα το έχεις μετανιώσει. Νόμιζες ότι είχες δίκιο σε όλα και δεν άκουγες τις συμβουλές των ανθρώπων που σε αγαπούσαν. Κι αυτό σου κόστισε∙ θα μπορούσες να έχεις αποφύγει αρκετές λάθος επιλογές.

Παρθένος

Πάντα ήθελες να είσαι τέλειος σε όλα, αλλά δυστυχώς η εμφάνιση δεν είναι κάτι το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Θα περνούσες πολύ καλύτερα αν είχες μάθει να αγαπάς τον εαυτό σου όπως τον αγαπάς τώρα.

Ζυγός

Έχεις κάνει λάθος επιλογές στη ζωή σου επειδή ενθουσιάστηκες και δεν φίλτραρες τις σκέψεις σου, αλλά αυτό που μετανιώνεις τώρα είναι μία σχέση του παρελθόντος∙ είτε φιλική είτε ερωτική. Σκέφτεσαι ότι θα έπρεπε να έχεις δει τα ανησυχητικά σημάδια νωρίτερα.

Σκορπιός

Πάντα ήσουν σοβαρός και μυστικοπαθής. Αυτό σε έκανε να θέλεις να μεγαλώσεις νωρίτερα για να ταιριάζει ο χαρακτήρας σου με την ηλικία σου. Τώρα σκέφτεσαι ότι δεν έπρεπε να βιαστείς και να χαρείς τα ανέμελα χρόνια.

Αιγόκερως

Νιώθεις ότι παραήσουν αυστηρός με τον εαυτό σου ενώ δε θα έπρεπε. Θα ήθελες να περνάς περισσότερο χρόνο έξω με την παρέα σου και να πηγαίνεις σε πάρτι. Τότε που δεν είχες άπειρες ευθύνες.

Υδροχόος

Στο παρελθόν οι σχέσεις για εσένα είχαν μεγάλη σημασία. Ήθελες να βρίσκεσαι σε σχέση. Τώρα σκέφτεσαι ότι ως single ίσως και να έχεις περάσει καλύτερα και μετανιώνεις που αφιέρωνες τόσο χρόνο στο να βρεις σύντροφο.

Ιχθείς

Πάντα ήσουν ονειροπόλος και ξέρεις ότι αυτό είναι και μειονέκτημα και προτέρημα. Θα ήθελες όμως να είσαι πιο συγκεντρωμένος και μετανιώνεις που δεν το επεδίωξες αυτό στο παρελθόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Μια άδικη ειρήνη είναι προτιμότερη από έναν δίκαιο πόλεμο."

Κικέρων, Ρωμαίος ρήτορας & πολιτικός

  • 1952 - Ο Νικόλαος Πλαστήρας αναλαμβάνει Πρωθυπουργός της Ελλάδος

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v