Σημάδια ότι τρέχεις από πίσω του-ης

Σου έχει περάσει ποτέ η ιδέα από το μυαλό ότι ίσως και να κυνηγάς περισσότερο από όσο χρειάζεται το αντικείμενο του έρωτός σου;
Σημάδια ότι τρέχεις από πίσω του-ης
Ενθουσιάζεται όταν κάνεις μία νέα γνωριμία. Ειδικά όταν αυτή εξελίσσεται ένα νέο ειδύλλιο. Θέλεις να τα μάθεις όλα για εκείνον-η και εκείνος-η θέλει να τα μάθει όλα για εσένα. Παρ’ όλα αυτά όταν γουστάρουμε πολύ γινόμαστε κι ανυπόμονοι, κι όταν γινόμαστε ανυπόμονοι, ίσως και να φαινόμαστε λίγο απεγνωσμένοι. Και ιδού τα σημάδια που το δείχνουν αυτό.

Πάντα εσύ θα στείλεις μήνυμα ή θα πάρεις τηλέφωνο

Φυσικά και δεν είναι ανάγκη να κοιτάς το κινητό περιμένοντας ο άλλος να σου στείλει, ωστόσο δεν θα έπρεπε να παίρνεις εσύ πάντα την πρωτοβουλία. Και το κάνεις με διάφορους τρόπους: Απαντάς σε stories στο Instagram του-ης, κάνεις σχόλια κάτω από αυτά που δημοσιεύεις, κάποια αφορμή θα βρεις για να επιδιώξεις επαφή. Αν είσαι από τους ανθρώπους που στέλνουν δεύτερο μήνυμα για να σιγουρευτούν ότι ο παραλήπτης διάβασε το πρώτο, τότε εμπιστεύσου μας: φαίνεσαι απεγνωσμένος-η.

Ανησυχείς ότι θα ακυρώσει

Σου λέει κάτι το μήνυμα «ισχύει για σήμερα;»; Αν ναι, τότε είναι κάτι που στέλνεις συχνά, και είναι πολύ πιθανό να δίνεις την εντύπωση ότι προσκολλάσαι και εξαρτάσαι από τους ανθρώπους.

Δίνεις σημασία σε ό,τι ανεβάζει

«Μα κοίτα τι ωραία πράγματα ανεβάζει, δεν είναι ο-η τέλειος-α;» Δε γίνεται να είναι αψεγάδιαστος, θα πούμε εμείς. Δείχνεις ότι δεν έχεις κριτική σκέψη και άποψη και πατάς σε όλες του-ης τις δημοσιεύσεις και φωτογραφίες «Μου αρέσει» και του-ης δίνεις πόντους επιβεβαίωσης.

Αλλάζεις το πρόγραμμά σου για χάρη του-ης

Είναι λογικό να θέλεις να βλέπεις συνέχεια το άτομο που γνώρισες πρόσφατα και γουστάρεις. Δεν είσαι όμως άριστα εκπαιδευμένο λαγωνικό Κ9 για να τρέχεις συνέχεια μόλις σου «σφυρίξει». Αν δείξεις σε έναν άνθρωπο από την αρχή της σχέσης ότι ο κόσμος σου γυρνάει γύρω από τον δικό του, τότε πιθανώς να σε θεωρήσει δεδομένο.

Κανονίζεις ραντεβού με το που τελειώσει το ραντεβού

Την πρώτη φορά θα φανείς ανυπόμονος-η και ίσως τον-ην κολακέψεις και λίγο. Τη δεύτερη όμως θα φανείς απεγνωσμένος-η. Άσε λίγο και τον άλλο να πάρει πρωτοβουλία. Ίσως και να φοβάσαι πως δεν ψήνεται και τόσο να σου ζητήσει αυτός-ή να βγείτε, αλλά αν συνεχίσεις έτσι, δε θα το μάθεις και ποτέ.

Είσαι πάντα διαθέσιμος/η

Όταν σε ρωτάει τι θα κάνεις το σ/κ, δεν είναι απαραίτητο ότι θέλει να σου ζητήσει να βγείτε. Αν εσύ απαντάς αρνητικά -ενώ δεν ξέρεις κιόλας πώς θα κυλήσει η κουβέντα- δηλαδή ότι δεν έχεις «κανονίσει και τίποτα συγκεκριμένο» κάνεις μεγάλο λάθος. Πρώτον, είναι σαν να λες ότι δεν έχεις φίλους και δεύτερον, ακόμα κι αν το πεις αρκετά διπλωματικά και δε δώσεις την εντύπωση ανθρώπου που νιώθει μόνος, το σίγουρο είναι ότι θα φανείς ανασφαλής.

Δίνεις πολλές πληροφορίες

Θα έχεις ακούσει στη ζωή τη συμβουλή «μη τα δίνεις όλα στο πιάτο». Αν την αγνόησες, πολύ κακώς έπραξες. Γιατί να ανοιχτείς τόσο από την πρώτη στιγμή; Όταν μοιράζεσαι με κάποιον τα εσώψυχά σου, σημαίνει ότι τον έχεις εμπιστευτεί∙ και η εμπιστοσύνη κερδίζεται, δε χαρίζεται.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v