Τι απολαμβάνει κάθε ζώδιο στο φλερτ

Νομίζεις ότι όλα τα ζώδια στο φλερτ απολαμβάνουν το γεγονός ότι αρέσουν σε κάποιον; Πλανάσαι.
Τι απολαμβάνει κάθε ζώδιο στο φλερτ
Κριός

Ο Κριός όταν φλερτάρει ανάβει αυτόν που έχει απέναντι του. Το κάνει ηθελημένα και αυτό είναι που του αρέσει: να ξέρει ότι το άτομο που φλερτάρει τον βρίσκει ελκυστικό και σέξι.

Ταύρος

Ο Ταύρος πιάνει συζήτηση περί ανέμων και υδάτων. Αυτό του αρέσει να κάνει, μιας και δεν είναι της αρπαχτής. Απολαμβάνει τις σοβαρές συζητήσεις, γιατί βαθιά μέσα του θέλει να ξέρει ότι βρήκε έναν καινούριο σύντροφο. Ή τουλάχιστον φίλο.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι κοινωνικός και οι σχέσεις του είναι κομματάκι αδιάφορες. Όταν φλερτάρει, στο κεφάλι του λύνει εξισώσεις. Προσπαθεί να βρει τον καταλληλότερο τρόπο για να σαγηνεύσει τον στόχο του, γρήγορα και αποτελεσματικά. Κι όλα αυτά γιατί απολαμβάνει το κυνήγι.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι λιγάκι πιο ρομαντικός από τον Ταύρο. Όταν φλερτάρει έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του -ίσως και στο μπροστά- ότι με αυτό το άτομο που φλερτάρει συναντήθηκαν για κάποιον λόγο και ότι μπορεί να είναι το εκλεκτό. Απολαμβάνει το γεγονός ότι μπορεί και να βρήκε τον έρωτα της ζωής του.

Λέων

Προφανώς ο Λέων όταν φλερτάρει ψαρεύει κομπλιμέντα. Γι’ αυτό και σε αντίθεση με όταν περηφανεύεται σε παρέες, όταν φλερτάρει γίνεται ταπεινός. Είναι αυτός ο τύπος που θα πει ότι είναι άσχημος για να του πουν ότι είναι όμορφος.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γενικά παράξενος, γιατί να αλλάξει αυτό στον τρόπο και στο γιατί φλερτάρει; Ο Παρθένος βλέπει το φλερτ σαν πρόκληση. Το απολαμβάνει όταν έχει ρίξει τον άλλο στα δίχτυα του και τον καταφέρνει να του ζητήσει εκείνος να βγουν ραντεβού.

Ζυγός

Του Ζυγού του αρέσει όταν φλερτάρει να κάνει προσωπικές ερωτήσεις στον άλλο, κι αυτό για να τον μάθει καλύτερα. Απολαμβάνει να μιλάει με ανθρώπους με τους οποίους φαίνεται να έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να φλερτάρει κάποιον και τελικά να τον κάνει κολλητό του. Απολαμβάνει το φλερτ γενικά∙ το βλέπει σαν τρόπο γνωριμίας. Του αρέσει όλη η διαδικασία, γι’ αυτό και τη βλέπει σαν ιεροτελεστία.

Τοξότης

Ο Τοξότης κάθε φλερτ το βλέπει σαν μια καινούρια εμπειρία. Δεν τον ενδιαφέρει ούτε αν το άτομο που φλερτάρει είναι ο μέλλοντας σύζυγός του. Θέλει απλά να το ρίξει με το λέγειν του, ώστε μετά να διηγείται στους φίλους του τι έγινε εκείνο το βράδυ.

Αιγόκερως

Του Αιγόκερου του αρέσει να παρατηρεί το άτομο με το οποίο φλερτάρει. Αν ντρέπεται, τη γλώσσα του σώματός του, τις εξυπνάδες που του λέει για να τον ρίξει. Γενικά, το βλέπει σαν μία μορφή επιβεβαίωσης.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος απολαμβάνει το thrill της όλης φάσης. Την αγωνία. «Θα πω καμιά βλακεία και θα τα καταστρέψω όλα ή θα καταφέρω να τον-ην ρίξω;» είναι κάτι που σκέφτεται. Το βλέπει σαν μία ακόμα σκηνή της αυτοβιογραφίας του.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς δεν τα πάει και πολύ καλά με αυτό που λέγεται «αυτοπεποίθηση». Γι’ αυτό όποτε τον φλερτάρουν το απολαμβάνει επειδή (ω θεοί τι ανακούφιση) υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τον βρίσκουν όμορφο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v