Τι νομίζει (λανθασμένα) κάθε ζώδιο ότι είναι αγάπη

Πότε τα ζώδια νομίζουν ότι έχουν ερωτευτεί, ενώ στην πραγματικότητα είναι απλά η ιδέα τους; Όλη η αλήθεια εδώ.
Τι νομίζει (λανθασμένα) κάθε ζώδιο ότι είναι αγάπη
Κριός

Ο Κριός είναι το ζώδιο της έντασης. Είναι επιρρεπές στις τοξικές σχέσεις και μπορεί πολύ εύκολα να μπερδέψει μία παθιασμένη σχέση με τον αληθινό έρωτα. Κι όταν του περάσει το πάθος απογοητεύεται και απογοητεύει.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι εκλεπτυσμένο ζώδιο. Δεν παρασύρεται από πάθη και σαρκικές ηδονές. Θέλει μυστήριο στην ατμόσφαιρα και λίγη ίντριγκα. Γι’ αυτό αν είσαι φίλος με έναν Ταύρο και τον βλέπεις να σε κοιτάει λίγο περίεργα, περίμενε λίγο καιρό, νομίζει ότι είναι ερωτευμένος.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι λίγο, πώς να το πούμε ευγενικά… ζητιάνα της προσοχής. Γι’ αυτό μόλις φλερτάρει με κάποιον και του βγει κτητικός, ο Δίδυμος νομίζει ότι επιτέλους κάποιος τον ερωτεύτηκε παράφορα.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος βαδίζει στα χνάρια του Δίδυμου. Νομίζει ότι έρωτας είναι να σε ζηλεύουν. Γιατί «η ζήλια δείχνει ενδιαφέρον». Ο Καρκίνος, βασικά, είναι η κλασική περίπτωση ανθρώπου που πέφτει θύμα των ρομαντικών ταινιών.

Λέων

Ο Λέων μπορεί να ερωτευτεί κάποιον επειδή βλέπει ότι υπάρχει σεξουαλική χημεία. Και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Όταν μιλάς συνέχεια και αφήνεις τον άλλο να σταυρώσει όλες κι όλες δύο κουβέντες συνολικά, δεν τον γνωρίζεις, οπότε κρίνεις από το σαρκικό

Ζυγός

Ο Ζυγός νομίζει ότι τα απωθημένα είναι αληθινοί έρωτας. Είναι αυτός ο τύπος που θα τον ρωτήσεις αν ερωτεύτηκε ποτέ πραγματικά και θα σου απαντήσει «Αχ, ναι το Μαράκι στο πρώτο έτος, αυτή όμως δεν με ήθελε».

Σκορπιός

Νόμιζες ότι ο Σκορπιός ερωτεύεται έναν καλό σεξουαλικό παρτενέρ; Μέγα λάθος. Ο Σκορπιός τα βρίσκει εύκολα με κάποιον στο σεξ. Ερωτεύεται όμως μόνο όταν νιώθει ασφάλεια. Είτε είναι πρακτική, είτε συναισθηματική.

Τοξότης

Ο Τοξότης ενθουσιάζεται εύκολα. Ενθουσιάζεται όταν είναι με έναν άνθρωπο εντελώς αντίθετο με τον ίδιο γιατί δεν βαριέται. Ενθουσιάζεται όταν είναι με κάποιον που του μοιάζει γιατί μπεκροπίνει χωρίς να ντρέπεται κι όταν πίνεις συχνά, όσο να πεις είναι πιο εύκολο να νιώσεις ερωτευμένος.

Αιγόκερως

Γιατί νομίζεις ο Αιγόκερως είναι κολλημένος με την επαγγελματική του ζωή; Γιατί θέλει την επιβεβαίωση. Την αποζητά ο οργανισμός του. Όταν τον αποθεώνουν νιώθει ευδαιμονία, νιώθει ευτυχία. Κι αυτά που νιώθει τα μπερδεύει με έρωτα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν ερωτεύεται συχνά στη ζωή του. Γενικά, μπορεί να αναγνωρίσει πότε είναι στα αλήθεια ερωτευμένος. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά. Όταν έχει καιρό να κάνει σχέση ή έστω να ερωτευτεί αρχίζει να βαριέται. Και τότε είναι που θέλει λίγη ίντριγκα∙ οπότε γιατί να μην πείσει τον εαυτό του ότι είναι ερωτευμένος;

Ιχθείς

Όπως και με τον Σκορπιό, έτσι και με τον Ιχθύ, συμβαίνει το αντίθετο από αυτό που περιμένεις. Ο Ιχθύς δεν υποθέτει ότι είναι ερωτευμένος όταν του φέρεται κάποιος ρομαντικά. Νομίζει ότι είναι ερωτευμένος όταν κάποιος τον εκνευρίζει. Αλλόκοτο; Λίγο, όσο ο Ιχθύς.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v