Ακτιβιστές έσωσαν 300 σκυλιά που πήγαιναν σε «φεστιβάλ κρέατος σκύλων» Περισσότερα από 386 σκυλιά σώθηκαν από ακτιβιστές ενώ μεταφέρονταν στο ετήσιο Φεστιβάλ Κρέατος Σκύλου.
Ένας ζωντανός μύθος του νησιού, που μπορείς σήμερα να τον επισκεφτείς Το JAYONT στην Άνω Μέρα Μυκόνου αποτελεί ένα υπέροχο ταξίδι στον χρόνο, από την Ακρόπολη της Μυκόνου.
Διασκεδαστικές ιδέες για το καλοκαίρι των παιδιών σας Το καλοκαίρι είναι εδώ κι ήρθε ο καιρός να αφήσουμε tablets και τηλεοράσεις στην άκρη και να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας με πρωτότυπες ασχολίες.
Τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας Ο ήλιος βυθίζεται στο νερό και λούζει με χρυσαφένια χρώματα τα μέρη της Ελλάδας που τόσο αγαπάμε.
Λάρισα: Μητέρα κρατούσε κλεισμένη την κόρη της για 42 χρόνια! Συγκλονίζει η ιστορία μιας γυναίκας στη Λάρισα, που βρέθηκε να ζει κλεισμένη για 42 ολόκληρα χρόνια στο διαμέρισμα της μητέρας της.
Ο πιο ακριβός προορισμός στην Ευρώπη είναι η Ελλάδα για τη Handelsblatt «Εάν δεν προσέξει κανείς στη Μύκονο, θα τον ξεσκίσουν αλύπητα», γράφει ο αρθρογράφος της γερμανικής εφημερίδας.
Ξεκίνησαν οι «Νταντάδες της Γειτονιάς» Το τηλεφωνικό κέντρο του νέου προγράμματος «Νταντάδες της Γειτονιάς» επισκέφθηκε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα.
Ξέκανε κροκόδειλο με τηγανιά Ένας ατρόμητος κροκοδειλάκιας ιδιοκτήτης pub στην Αυστραλία έβγαλε νοκ άουτ το τεράστιο ερπετό με μια ξεγυρισμένη τηγανιά.
Τips για να χαλαρώσεις στη στιγμή Υπάρχουν στιγμές που το άγχος σε πνίγει και νομίζεις ότι θα εκραγεί το κεφάλι σου; Αυτά είναι κάποια βολικά tips για να χαλαρώσεις στη στιγμή.
9 πράγματα που δεν ήξερες για την όμορφη Κηφισιά Πώς πήρε το όνομά της; Σε ποιο ξενοδοχείο έγιναν μάχες των Δεκεμβριανών και ποιοι επιφανείς έζησαν στα αρχοντικά της;