Λατινοπούλου: «Μου επιτέθηκαν αλήτισσες»

Φραστική επίθεση εναντίον της και ζημιές στο αυτοκίνητό της καταγγέλλει η πολιτεύτρια της «Εθνικής Συμφωνίας».
Λατινοπούλου: «Μου επιτέθηκαν αλήτισσες»
Η πολιτεύτρια κατήγγειλε μέσα από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως δέχτηκε φραστική επίθεση και πως άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητό της.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου λέει στο βίντεο «χτες βράδυ [σ.Σ. Τρίτη 31 Αυγούστου] παρκάρω το αυτοκίνητό μου έξω από μια καφετέρια, προκειμένου να πάω σπίτι μου. Με πλησιάζουν δύο αλήτισσες, οι οποίες αρχίζουν και μου κάνουν φραστική επίθεση, λέγοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχω, δεν πρέπει να ζω, πρέπει να εξαφανιστώ και όλα τα σχετικά, διότι οι απόψεις μου είναι φασιστικές. Δεν δίνω σημασία, απαντάω πως αυτές είναι απόψεις μου και δεν πρόκειται να τις αλλάξω και συνεχίζω, προκειμένου να πάω στο σπίτι μου».

Στη συνέχεια, δείχνει γρατζουνιές και σπασίματα στο αυτοκίνητό της, μεταξύ των οποίων και έναν σπασμένο καθρέφτη, λέγοντας «την επόμενη μέρα, σήμερα δηλαδή, βρήκα το αυτοκίνητό μου σε αυτήν την κατάσταση. Αυτή είναι η δημοκρατία τους, αυτός είναι ο τρόπος να απαντάνε. Αυτός είναι ο φασισμός τους. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν τίποτα. Έχουν μόνο καταστροφή».

«Γιατί ακόμα δεν έχει θεσπιστεί ένας νόμος να είναι υποχρεωτική η κάμερα σε όλα τα καταστήματα. Γιατί τώρα η αστυνομία θα γνώριζε πού βρίσκονται οι δράστες αυτοί. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και όλοι να συλλαμβάνονται και να τιμωρούνται όπως πρέπει» καταλήγει η ίδια.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v