Τα πιο παράξενα κατοικίδια στον κόσμο

Ύαινες, ιπποπόταμοι, αλιγάτορες, βραδύποδες, πολικές αρκούδες και τα άλλα παιδιά που κάποιοι έχουν για κατοικίδια σπίτι τους.
Τα πιο παράξενα κατοικίδια στον κόσμο

Δεν θα το κρύψουμε ότι αγαπούμε ιδιαίτερα τα κατοικίδια ζωάκια, όπως και τους ανθρώπους που τα έχουν σπίτι τους και τους φέρονται όπως τους αξίζει. Οι σκυλόφιλοι και οι γατόφιλοι έχουν προφανώς τη μερίδα του λέοντος, ωστόσο τα τελευταία χρόνια αυξάνονται οι άνθρωποι που υιοθετούν κάποιο πιο εξωτικό ζώο, που σε καμία περίπτωση δεν είχες συνηθίσει να αράζει στο σαλόνι ή να παίζει στον κήπο ενός σπιτιού. Ας δούμε τα πλέον αξιοπερίεργα από αυτά.

ΙπποπόταμοςΣτη Νότια Αφρική οι Tonie και Shirley Joubert είχαν υιοθετήσει την Τζέσικα την ιπποποταμίτσα και την περνούσαν ζάχαρη.

ΑλιγάτοραςΗ Mary Thorn έχει έναν αλητήριο μηχανόβιο αλιγάτορα τον Rambo που είναι όσο σπαζοκόκαλος φαντάζεσαι.

Πολική αρκούδαΟ Mark Dumas είναι συνηθισμένος στα χάδια και τα γουργουρητά της πολικής αρκουδίτσας του που πλατσουρίζει στην κρύα πισίνα του

CapybaraΗ Τεξανή Melanie Typaldos και ο σύζυγός της Richard Loveman, συχνά πυκνά αράζουν με το Capybara τους, που είναι το μεγαλύτερο τρωκτικό του κόσμου.

Κατσαρίδα ΜαδαγασκάρηςΠόσα γιατί μαζεμένα χωράνε σε μία πρόταση άραγε;

ΚινκάτζουΤούτο εδώ το θηλαστικό που μοιάζει με μια μίξη ρακούν και πόσουμ ανάγκασε κοτζάμ Paris Hilton να το υιοθετήσει και να το κάνει γνωστό παγκοσμίως.

ΎαιναΟ Brian Hawn, υιοθέτησε μια ύαινα κι έκτοτε οι περίεργοι γείτονες αποφεύγουν να του απευθύνουν τον λόγο.

ΚαγκουρόΟ Jackson O'Doherty έχει υιοθετήσει ένα μωρό καγκουρό, τον αξιολάτρευτο Damian και περνούν μαζί ζάχαρη.

ΒραδύποδαςΤο συμπαθές και μονίμως βαριεστημένο ζωάκι την περνά ζάχαρη με τους ιδιοκτήτες του σε διάφορα μέρη της Αμερικής.

ΛύγκαςΗ Σοφία στην Ρωσία ζει με το συμπαθές αν και μόνιμα μανουριασμένο αιλουροειδές της.

ΛάμαΗ Γερμανίδα Nicole Doepper έχει τρελή αδυναμία στο λάμα της.

ΓενέτταΗ Γενέττα είναι ένα αιλουροειδές που ζει συνήθως στους αφρικανικούς αγρούς και είναι τελείως άκακη, για αυτό έχει ανέβει πολύ ψηλά στη λίστα των εξωτικών κατοικίδιων.

Αλεπού της ΣαχάραςΑυτό το γλυκομουτσούνικο ζωάκι έχει κλέψει τις καρδιές αρκετών ιδιοκτητών σε όλο τον κόσμο.

ΓαλάγοςΟι γαλάγοι οι οποίοι έχουν την ικανότητα να πηδήξουν κάθετα μέχρι και 2 μέτρα ύψος κρατούν ασχημομούτσουνη συντροφιά σε πολλούς ιδιοκτήτες εξωτικών κατοικιδίων.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v