Τη μισούμε! Τη μισούμε θανάσιμα. Και ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους για να την εξαφανίσουμε. Και αυτή τη φορά, ακολουθώντας κάποιους αλάνθαστους κανόνες, είμαστε σίγουρες πως θα τα καταφέρουμε.
Προσωπικά βιώματα, σκέψεις και "χοντράδες" από τις σχολικές μας εποχές που μας... "άφησαν εποχή". Με αφορμή τις αγχωτικές πανελλήνιες εξετάσεις και την ακόμα πιο αγχωτική υποβολή μηχανογραφικών, (ανα)τρέχουμε στο παρελθόν και... δεν φτάνουμε!
Η απλούστερη και οικονομικότερη καρτοκινητή, ως προς τις χρεώσεις εντός Ελλάδος αλλά ακόμα περισσότερο αυτές προς Η.Π.Α., Αλβανία και Ιταλία, ήρθε από την Cosmote, για να κάνει την επικοινωνία μας ακόμα καλύτερη.
Μία ακόμα πρωτοποριακή ιδέα για εξόφληση λογαριασμών, ενεργοποίηση υπηρεσιών και ενημέρωση σχετικά με κάθε μας απορία τώρα και μέσω internet, από το My Account της Cosmote.
Ενα προς ένα, τα βασικά δεδομένα που πρέπει να εξετάσει κάποιος στον οποίο μόλις προσέφεραν μια νέα δουλειά. Γιατί ο Σεπτέμβριος είναι κοντά και εσείς πρέπει να είστε έτοιμοι.
Οι πρωταγωνιστές του εκπληκτικού "Carmen" σε σκηνοθεσία Antonio Gades, που θα βρεθούν ξανά στην Ελλάδα για τέσσερις παραστάσεις το ερχόμενο φθινόπωρο, άνοιξαν την καρδιά τους στο In2life και αποκάλυψαν τα παθιασμένα μυστικά του φλαμένκο.
Η Ολυμπιάδα σαν παγκόσμιο ιστορικό ορόσημο ή αφορμή για πατριωτισμούς και συγκινήσεις; Σκέψεις και προβληματισμοί για αυτό που διδαχθήκαμε ως "ολυμπιακό ιδεώδες".
Με τρεις νυχτερινές συναυλίες κλασικής μουσικής σε αρχαιολογικούς χώρους θα υποδεχτεί η Κορινθία την πανσέληνο στις 18 Ιουλίου, έχοντας την πολύτιμη χορηγία του Club Hotel Casino Loutraki.
Η σπουδαιότερη ίσως έκθεση σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα, η Exclusive Yachting, ανοίγει για 7η συνεχή χρονιά τις πόρτες της στους λάτρεις του yachting lifestyle, από 18 έως 22 Σεπτεμβρίου, και το In2life θα είναι φυσικά εκεί.
Περισσότερο πρωτότυπα και λιγότερο χρηστικά, εκτός αν είστε ο James Bond ή κάποιος υπερ-ήρωας, τα πιο πρωτότυπα gadgets της (ελληνικής) αγοράς δημιουργήθηκαν για να μας θυμίζουν πού μπορεί να φτάσει η τεχνολογία όταν έχει κέφια.