Στο λαμπερό event ομορφιάς της Natura Siberica

Σε μία μεγάλη γιορτή με θεαματική συμμετοχή επισκεπτών, εξελίχθηκε το πολυαναμενόμενο event ομορφιάς και φροντίδας που συνδιοργάνωσαν η Natura Siberica και tofarmakeiomou.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου!

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles (Los Angeles Greek Film Festival - LAGFF), το ετήσιο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου στην καρδιά του Los Angeles που εδώ και 16 χρόνια παρουσιάζει νέα έργα Ελλήνων κινηματογραφιστών παγκοσμίως, πρόκειται να επεκτείνει την αποστολή του και το εύρος δράσης του από τις αρχές του 2023 με μια φιλόδοξη ατζέντα στο πλαίσιο του προγράμματος «Global Greek Film Initiative» (GGFI).

Διαμονή 5 αστέρων στη μαγευτική Φλώρινα, στο THE LYNX MOUNTAIN RESORT

Το THE LYNX MOUNTAIN RESORT είναι το μοναδικό πεντάστερο resort της ευρύτερης περιοχής της Φλώρινας. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο mountain resort στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση & τα βουνά μιας περιοχής που, επάξια, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος.

Στο λαμπερό πάρτι της Envie Shoes

Με ένα μεγάλο πάρτι, η Envie Shoes γιόρτασε στο Balthazar τα 50 χρόνια οικογενειακής παράδοσης και καινοτομίας στο χώρο της υπόδησης, που την έχουν χρίσει ως μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Εργαζόμενοι της L’Oréal Hellas σε συνεργασία με την All For Blue πραγματοποίησαν εθελοντικά παράκτιο καθαρισμό παραλίας στο Πόρτο Ράφτη

Mία ομάδα 34 εργαζομένων-εθελοντών του Τομέα Προϊόντων Ευρείας κατανάλωσης της L’Oréal Hellas σε συνεργασία με την περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΑΜΚΕ) ALL FOR BLUE, πραγματοποίησαν παράκτιο καθαρισμό στην παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη, με στόχο να την απαλλάξουν από απόβλητα και απορρίμματα.

To «1ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Χίου»

Στην Μυροβόλο Χίο, τόπο ευλογημένο, ανέπαφο στο πέρασμα του χρόνου, πραγματοποιήθηκε, το «1ο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Χίου», 3-5 Σεπτεμβρίου, από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του ΕΟΤ. Το φεστιβάλ τίμησε με την παρουσία του, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ.κ. Ελπιδοφόρος.

Feeju, το πρώτο φυσικό juicy iced tea

Το Feeju, το πρώτο φυσικό juicy iced tea είναι εδώ! Το όνομά του προέρχεται από την παρότρυνση “Feel The Juice” που συνοδεύει το προϊόν, αφού ο μοναδικός τρόπος παραγωγής του με άφθονο χυμό εσπεριδοειδών σε συνδυασμό με αφεψήματα εκλεκτών τσαγιών και βοτάνων εγγυάται μια πραγματικά πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία.

To Napolitivo γιορτάζει τα 6 του χρόνια

Πέρασαν έξι χρόνια από την ημέρα που το Napolitivo άνοιξε τις πόρτες του και μια μικρή Νάπολη δημιουργήθηκε στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Μαρίνα του Φλοίσβου.

v