Μια ξεχωριστή βραδιά με γιορτινό mood στα πολυκαταστήματα Notos

Στο απόλυτο γιορτινό PR event του πολυκαταστήματος Νotos!

Μια ξεχωριστή βραδιά με γιορτινό mood στα πολυκαταστήματα Notos

Λαμπεροί Celebrities, γνωστοί Influencers και Εκπρόσωποι του Τύπου έδωσαν ραντεβού στον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος Νotos, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου στην Αθήνα, το οποίο είχε «ντυθεί» γιορτινά.

Βαλέρια Ταραντο, Ζωή Πυθαρούλη

Γιάννης Στάνκογλου

Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Στάνκογλου, Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαίρη Βυτίναρος, Θάλεια Καραφυλλίδου, Φωτεινή Πετρογιάννη, Ελένη Τσολάκη, Πλάτωνας Παπαγιαννόπουλος.

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την Shopping εμπειρία στο πολυκατάστημα για να απολαύσουν τις μαγικές βιτρίνες του Notos. Παράλληλα γεύθηκαν εορταστικά γλυκίσματα από τα Fresh και περιηγήθηκαν στα fashion corners του πολυκαταστήματος, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πιο υπέροχα δώρα, για κάθε budget και στιλ, αποδεικνύοντας πως τα Notos αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για shopping για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Κάτια Δέδε, Ισμήνη Νταφοπούλου

 

Βαλέρια Ταράντο, Θάλεια Καραφυλλίδου, Ζωή Πυθαρούλη

Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα

Ζωή Πυθαρούλη, Κατερίνα Γκαγκάκη


Το PR event του Notos συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο Lighthouse Athens, της οικογένειας Brown Hotels, όπου τους περίμενε ένα secret party στο All day café bar-restaurant στον 1ο όροφο με θέα το νέο σιντριβάνι της πλατείας Ομονοίας. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Gancia Asti είναι ένα γλυκό αφρώδες κρασί με τη φρέσκια γεύση των σταφυλιών Moscato Bianco. 

Μαίρη Βυτίναρος

Ισμήνη Νταφοπούλου

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v