Σουβλάκι: 10+1 διευθύνσεις με απ’ όλα

Κάνουμε… γύρους, δοκιμάζουμε καλαμάκια, διαφωνούμε για το αν οι καυτερές σάλτσες ταιριάζουν καλύτερα στις πίτες μας από το κλασικό τζατζίκι, και καταλήγουμε στα έντεκα αγαπημένα μας αθηναϊκά σουβλατζίδικα.

Προσιτά μενού: Γευσιγνωσία εναντίον κρίσης

Η κρίση δεν πέρασε απαρατήρητη από την ελληνική γαστρονομία και τα οικονομικά μενού από περιφρονημένη εξαίρεση έγιναν – ευτυχώς- κανόνας στα περισσότερα εστιατόρια. Δείτε πού και με πόσα θα γευτείτε τα πιο προσιτά μενού της Αθήνας.

Ινδική κουζίνα: Η Αθήνα «καίγεται»

Η ινδική κουζίνα έχει αποκτήσει πλέον το δικό της fan club και συνεχίζει ακάθεκτη να παρασύρει την Αθήνα στην αρωματική θύελλα των καρυκευμάτων της. Ανακαλύψτε την μέσα από οκτώ διευθύνσεις με… tandoori.

Η Αθήνα έχει… ιδιαίτερη γεύση

Λουκουμάδες με τονοσαλάτα, fish and chips στην ελληνική τους εκδοχή, λουκουμάκια από λεμόνι και κις λορέν με κοκτέιλ ρακής. Τέσσερα στέκια προτείνουν γευστικές εξόδους μακριά από τα συνηθισμένα… κι εμείς απολαμβάνουμε.

Η Αθήνα μαγειρεύει και τρώει στο σπίτι

Ένα κοινωνικό δίκτυο μας φέρνει σε επαφή με τους μάγειρες της γειτονιάς μας, μια παρέα φίλων μας καλεί σε δείπνα με αγνώστους, και μία μαγείρισσα μοιράζεται τα μυστικά της τέχνης της στην επόμενη σπιτική βραδιά με την παρέα μας. Τρεις τάσεις δείχνουν σαφώς τον δρόμο προς την κουζίνα… κι εμείς ακολουθούμε.

Σπιτική Κουζίνα: 4 αθηναϊκοί δήμοι μας… ταΐζουν

Φρεσκομαγειρεμένο, σπιτικό φαγητό, με μόνο 2,50€ ανά μερίδα –χωρίς να χρειάζεται να είσαι δημότης, άνεργος, πολύτεκνος, ή να εμπίπτεις σε οποιαδήποτε άλλη «κατηγορία». Συμβαίνει τώρα, σε τέσσερις δήμους δίπλα σας.

Ελληνική κουζίνα: Επτά διευθύνσεις… with a twist

Πειραγμένα παραδοσιακά πιάτα, gourmet συνδυασμοί με τοπικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, οικονομικά μενού και μπόλικη διάθεση για γαστρονομικό πειραματισμό. Η σύγχρονη ελληνική κουζίνα μας αρέσει και την ανακαλύπτουμε μέσα από επτά γαστριμαργικές διευθύνσεις.

Brunch: Οι αθηναϊκές Κυριακές είναι νόστιμες

Λαχταριστές τηγανίτες με χειροποίητη καραμέλα βουτύρου, αχνιστές σούπες και ομελέτες σε δεκάδες παραλλαγές. Η συνήθεια του Κυριακάτικου breakfast-lunch φτάνει στην Αθήνα και φορτώνει μπουφέδες και τραπεζάκια με τα γιατρικά του hangover. Πρόσχωμεν.

2013: Τα πρωινά των ξενύχτηδων

Η επόμενη της γιορτινής νύχτας του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν μας βρίσκει πεινασμένους και –ολίγον τι – ζαλισμένους. Σούπες, χυμοί, ζυμαρικά, κρεατικά και ένα σωρό ακόμα λιχουδιές υπόσχονται να μας «επαναφέρουν». Πού θα γευτούμε το πρώτο πρωινό του 2013;

Havana Cocteles: Τα T.G.I. Friday’s® μας ταξιδεύουν στην Κούβα

Τα T.G.I. Friday’s® και το Havana Club ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας παρουσιάζουν τρία ολόφρεσκα κοκτέιλ που περικλείουν όλες τις μυρωδιές και τις γεύσεις του χειμώνα, για να τα απολαύσουμε σε ρυθμούς… κουβανέζικης διάθεσης.

v