Το γαλάζιο της θάλασσας παντρεύεται με ιντριγκαδόρικες μυρωδιές και γεύσεις, καθώς αρμενίζουμε σε οκτώ must γαστρονομικές διευθύνσεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Φορτώσαμε τραπεζάκια με γαύρους, αθερίνες, μπακαλιάρους, γαρίδες και καλαμαράκια, και πληρώσαμε λιγότερα από 20€ το άτομο σε εννιά τίμιες ψαροταβέρνες.
Ξεμείνατε στην Αθήνα τον Αύγουστο και φοβάστε ότι δεν θα μείνει τίποτα ανοιχτό; Ξετρυπώσαμε 7 νόστιμες διευθύνσεις που θα μας ταΐσουν με σκηνικό την άδεια πόλη.