Καλοκαίρι στην Αθήνα: Οι φετινές εκδηλώσεις του δήμου Ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και μας καλεί να «ζήσουμε την πόλη μας». Δείτε το φετινό πρόγραμμα.
Η Αθήνα πίνει ποτά με 6€ στην αυλή Στο κέντρο, το Παλαιό Φάληρο, το Ελληνικό και το Χαλάνδρι, τσουγκρίζουμε φτηνά ποτά κάτω από δεντράκια και αστέρια.
Βουτιές και φαγητό στον Σχινιά και τον Μαραθώνα Βουτάμε σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του Σχινιά, τσιμπολογάμε μεζεδάκια πλάι στο κύμα στον Μαραθώνα και κλείνουμε τη βραδιά με θερινό σινεμά.
Νέα και ωραία καλοκαιρινά μπαράκια στην Αθήνα Ένα ολόφρεσκο beach bar, ένα πέτρινο αρχοντικό στην Κηφισιά και μια παλιά αποθήκη στον Πειραιά θα μας φιλοξενήσουν τα προσεχή καλοκαιρινά βράδια.
Ποτό δίπλα στη θάλασσα: 5 μπαράκια δροσερά Στον Πειραιά, τον Άλιμο και το Μάτι, πέντε μπαράκια μας σερβίρουν καθαρά ποτά και ωραία κοκτέιλ κάτω από τα αστέρια και πλάι στο κύμα.
Δωρεάν Ιούλιος: 10 καλοκαιρινές προτάσεις Συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών, κινηματογραφικές προβολές και μουσικά φεστιβάλ κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο.
Εκδηλώσεις στο Κέντρο Νιάρχου και τον Ιούλιο Το Κέντρο Επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σ.Νιάρχου συνεχίζει τις εκδηλώσεις για το κοινό και τον Ιούλιο.
Η βόλτα του Σαββάτου: Κάτω στον Πειραιά… Καλοκαιρινό street party με live μουσικές και ελεύθερη είσοδο έχει αυτό το Σάββατο στον Πειραιά. Τι λέτε, κατηφορίζουμε;
7 μπαράκια για καλοκαιρινό φλερτ Καλοκαιρινό mood, νεαρόκοσμος, ωραίες μουσικές και μπόλικη κοινωνικοποίηση σε επτά μπαράκια (και) για singles.
Ο John Digweed στο Bolivar Το beach bar του Αλίμου φέρνει για μια μοναδική εμφάνιση τον γκουρού της ηλεκτρονικής μουσικής.