7 μπαράκια για καλοκαιρινό φλερτ

Καλοκαιρινό mood, νεαρόκοσμος, ωραίες μουσικές και μπόλικη κοινωνικοποίηση σε επτά μπαράκια (και) για singles.
7 μπαράκια για καλοκαιρινό φλερτ

Καλοκαιράκι… βράδινο φλερτάκι. Σε κάποιο μπαράκι ή με θέα θάλασσα; Με κοκτέιλ ανά χείρας ή μπύρα και παρέες να χορεύουν; Σε πολύβουους πεζόδρομους ή ρομαντικές ακροθαλασσιές σε glam ατμόσφαιρα;

Διαλέξτε φόντο και κοινωνικοποιηθείτε ελεύθερα σε επτά αθηναϊκές και… πέριξ διευθύνσεις.

Drunk Sinatra
Κολοκοτρώνη και Θησέως, Αθήνα

Ήρθε για να μείνει προ μερικών ετών στον πεζόδρομο της Θησέως και εν τέλει… έμεινε προκαλώντας κυκλοφοριακό στο πλακόστρωτο με τις ανεβαστικές και ψαγμένες του μουσικές και τα σούπερ κοκτέιλ του. Παρέες νεαρόκοσμου ξεκαλοκαιριάζουν εδώ για χορό μέχρι πρωίας, ενώ ο πεζόδρομος γίνεται σε καθημερινή βάση το απόλυτο background για κοινωνικοποίηση. Το απλό ποτό κοστίζει 7,5€, τα κοκτέιλ ξεκινούν από 8€.

Bonus: Το μικρό… αδερφάκι του ακριβώς δίπλα, το Rehab συνεισφέρει στην αύξηση του…. μποτιλιαρίσματος στον πεζόδρομο και σερβίρει εξίσου «δυνατά» κοκτέιλ.

AlcoHole
Ελβετίας 21, Αγία Παρασκευή

Μικρό σαν τρύπα, αλλά με «μεγάλη» οικονομία στα ποτά και ακόμα μεγαλύτερες παρέες να μαζεύονται απ’ έξω και παραπέρα στην άνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής το Alcohole είναι ο ιδανικός προορισμός για να απολαύσετε τίμια κοκτέιλ οι τιμές των οποίων δεν ξεπερνούν τα 5€. Τα παίρνετε σε πλαστικό ποτηράκι, και… απολαμβάνετε υπεύθυνα σε κλίμα χαλαρό και άκρως καλοκαιρινό.

Bronco
Κυριάκου 17, Κηφισιά

Χειμώνα καλοκαίρι, η Κυριάκου στα Βόρεια Προάστια σφύζει από παρέες ανεξαρτήτως φύλου και για αυτό ευθύνεται το ροκ μπαράκι με το όνομα Bronco. Ωραίες mainstream rock μουσικές, χαλαρό κλίμα και άφθονος κόσμος απ’ έξω (και μέσα) να μιλά, να χορεύει χαλαρά, να συζητά και να κοινωνικοποιείται με μια μπύρα ή ένα ποτό στο χέρι. Το απλό ποτό κοστίζει 6,5€ και οι μπύρες ξεκινούν από 2€.

Bolivar 
Λ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι, τηλ: 6980392325

Ποια καλύτερη αφορμή για κοινωνικοποίηση από τον χορό στην άμμο και ποια καλύτερη διεύθυνση στην Αθήνα γι’ αυτό από το «κοντινό» μπητσόμπαρο το οποίο για ένα ακόμα καλοκαίρι φιλοξενεί… κόσμο και κοσμάκη στα decks αλλά και στον μεγάλο και άνετο χώρο του κάτω από τους φοίνικες. Με μουσικό φόντο τους ανεβαστικούς ηλεκτρονικούς ήχους «κάνετε παιχνίδι», ενώ η παραλία ακριβώς δίπλα ενδείκνυται για ρομαντικά τετ α τετ υπό το φως του φεγγαριού. Η είσοδος κοστίζει (συνήθως) 10€ με ποτό, το απλό ποτό 7,5€ και η μπύρα 5€.

Akanθus
Λ. Ποσειδώνος, Καλαμάκι

Μπήκε με φόρα φέτος στην καλοκαιρινή βραδινή μας διασκέδαση, και ανεβάζει την ένταση στην παραλία σε έναν χώρο ό,τι πρέπει για μεγάλες παρέες που χορεύουν, κοινωνικοποιούνται και ενίοτε απολαμβάνουν την ανατολή του ήλιου από τη θάλασσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να επιλέξετε θεματικό πάρτι: κάθε Τετάρτη RNB “Sex me UP” Parties, κάθε Πέμπτη Live Clubbing με τον Ηλία Βρεττό, “suxumuxu” mainstream μουσικές κάθε Παρασκευή και σταθερά… ελληνικά κάθε Κυριακή. Τα Σάββατα η φάση είναι mainstream clubbing και όλος ο καλός ο κόσμος γίνεται ένα τσούρμο που λικνίζεται και… γνωρίζεται. H είσοδος κοστίζει 10€ με ποτό, ενώ τα ποτά ξεκινούν από 8€.

Terraza
Τριπτολέμου 31, Γκάζι

Η ταράτσα του μπαρ «Γκαζάκι» φιλοξενεί από πέρυσι το dance club Terraza και εμείς ξέρουμε πλέον που θα μπορούμε να απολαύσουμε open air χορευτικά vibes και αρκετό socializing για αυτό το καλοκαίρι. Σταθερά κάθε Πέμπτη εδώ, ο CJ Jeff θα διοργανώνει τις Rhythmetic Nights, κάθε Παρασκευή εναλλάσσονται οι Nick Jojo, Sotiris Soulfellaz, Zoo Roo, ClubKid, Romylos και Nicolas Dales, ενώ τα Σάββατα του καλοκαιριού στα decks θα βρίσκονται οι DJs της Playground Viton, Jon Tsamis, Mar. P, Always Late, Antoni Bios και Nik B, φτιάχνοντας το απόλυτο soundtrack για τις καλοκαιρινές μας βραδιές. Το απλό ποτό κοστίζει 8€.

Island
Λ. Ποσειδώνος, Βάρκιζα

Σταθερή, διαχρονική αξία της αθηναϊκής ριβιέρας, το Island βρίσκεται και φέτος στις… καλοκαιρινές επάλξεις, με δυνατά mainstream αλλά και dance parties τα Σαββατόβραδα που γίνονται αφορμή για γνωριμίες σε glam φόντο, δίπλα ακριβώς από το κύμα, σαν σε νησί. Οι τιμές των κοκτέιλ κυμαίνονται στα 10€ με 15€, το ποτό ξεκινά από 8€.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v