e- shopping: Δείτε τις βιτρίνες με ένα κλικ!

Σας έχει τύχει να αναζητάτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα gadgets σας ή τις τελευταίες κυκλοφορίες σε βιβλία και CDs αλλά ο χρόνος σας να μην επαρκεί για βόλτες στα μαγαζιά; Το e-shopping θα σας λύσει τα χέρια. Αμέτρητα προϊόντα έρχονται στο σπίτι σας απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαβάστε τον οδηγό για τους αρχάριους των ηλεκτρονικών αγορών και επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματά τους.
e- shopping: Δείτε τις βιτρίνες με ένα κλικ!

της Ίριδας Λογοθέτη

Στην προσπάθειά σας να είστε πάντα μέσα στα πράγματα, πάντα in2life, έχοντας στα χέρια σας το τελευταίο gadget το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους στο dinner του φίλου σας που μόλις επέστρεψε από ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό (άρα εξυπακούεται πως έχει προμηθευτεί και ό,τι τελευταίο κυκλοφορεί), πολλοί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα.

Φανταστείτε το παρακάτω σενάριο: Πέντε μόνο μέρες πριν το προαναφερθέν dinner, ανακαλύπτετε πως το πολυαγαπημένο σας organizer έχει πια αντικατασταθεί από τα palmtops και πως αν και ακούσατε τις συμβουλές των φίλων σας να αγοράσετε το καινούριο κινητό της Motorola πριν δύο μήνες, από τότε έχουν κυκλοφορήσει άλλα δύο.

Η πρώτη σκέψη η οποία περνάει από το μυαλό σας είναι να μην ανταποκριθείτε στην πρόσκληση. Για κάθε πρόβλημα όμως, υπάρχει πάντα μία λύση. Έτσι, μια πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση θα σας οδηγήσει κατευθείαν στη οθόνη του υπολογιστή σας, η οποία με έναν απλό χειρισμό θα μπορέσει να σας... αναβαθμίσει.

Ποιος είναι αυτός; Το e-shopping, ή αλλιώς, οι αγορές στο internet.

Πρώτα θα ξεκινήσετε με μία βόλτα στο E-germanos. Εκεί δεν θα πηγαίνατε και υπό ”κανονικές συνθήκες”; Ήχος, εικόνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, αξεσουάρ, ό,τι χρειάζεστε με ένα κλικ θα φτάσει στο σπίτι σας. Το website περιλαμβάνει επίσης και πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του καταστήματος, όπως η αγορά εισιτηρίων για τα village cinemas.

Επόμενη στάση το Plaisio. Εδώ θα βρείτε όσα υπάρχουν και στο προηγούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και είδη για το γραφείο, χαρτικά, δώρα, παιχνίδια και είδη σχεδίου. Επίσης, πωλούνται και οι υπολογιστές TURBO-X τους οποίους μπορείτε να βρείτε μόνο στη συγκεκριμένη αλυσίδα.

Για την περίπτωση που θέλετε να διευρύνετε κι άλλο τις απαιτήσεις σας, μιας και τώρα το να γίνεστε μέλη σε ηλεκτρονικά καταστήματα έχει γίνει πια... ρουτίνα, μπορείτε να μπείτε στο Amazon. Μια απίστευτη ποικιλία προϊόντων από βιβλία, ηλεκτρονικά είδη, DVD και CD, μέχρι είδη για τον κήπο και το σπίτι σας περιμένει εδώ. Η αποστολή γίνεται σε 2-10 μέρες και η τιμή κάθε αντικειμένου επιβαρύνεται με 2,49- 5,49 ευρώ.

Για όσους έχουν απαιτητικά παιδιά, το Amazon θα γίνει σύντομα το αγαπημένο τους ηλεκτρονικό κατάστημα μιας και προσφέρει, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα προπαραγγελίας των βιβλίων του Harry Potter.

Στην περίπτωση που νιώθετε ακόμη... ανασφαλείς, επισκεφθείτε το eBay- μία υπηρεσία η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο σαν υπερ-πολυκατάστημα και δίνει την δυνατότητα μέσω του PayPal, ενός τραπεζικού συστήματος εξόφλησης αγορών, να πραγματοποιηθούν αγοραπωλησίες προϊόντων ανάμεσα σε ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο.

Στο eBay πωλούνται μεταχειρισμένα ή καινούρια προϊόντα για τα οποία πλειοδοτούν με κάποιο ψευδώνυμο οι αγοραστές, μέσα στα χρονικά πλαίσια τα οποία έχει θέσει ο πωλητής. Με την εγγύηση της υπηρεσίας, ο νικητής αγοράζει το προϊόν το οποίο αποστέλλεται σπίτι του από τον πωλητή χωρίς διαμεσολαβητή.

Τέλος, στο ”δικό μας” E-shop, το μεγαλύτερο ελληνικό ηλεκτρονικό πολυκατάστημα, θα βρείτε, μεταξύ άλλων, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε software και hardware για τον υπολογιστή σας, αλλά και μια μεγάλη γκάμα βιβλίων, ηλεκτρονικών παιχνιδιών και ταινιών DVD σε προσιτές τιμές.

Το μεγαλύτερο από τα πλεονεκτήματα του E-shop, σε σχέση με τα ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού, είναι σίγουρα η ταχύτατη παράδοση των προϊόντων, τα οποία αποστέλλονται με εταιρεία courier εντός μίας εργάσιμης ημέρας στην Αθήνα και εντός δύο, το μέγιστο, εργάσιμων ημερών στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η αποστολή παραγγελιών άνω των 90 ευρώ είναι δωρεάν εντός Αθήνας.

Γνωρίστε αυτό τον ψηφιακό κόσμο ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο πως θα γίνει για εσάς τρόπος ζωής και, αν επωφεληθείτε σωστά από τις δυνατότητες τις οποίες προσφέρει, θα είστε πάντα εσείς αυτοί οι οποίοι θα θέτουν τα standards του τι είναι καινούριο και τι ξεπερασμένο στον χώρο των gadgets, των ηλεκτρονικών συσκευών και όχι μόνο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v