Burberry: Η διακριτική πολυτέλεια ήρθε στην Αθήνα!

Οι διασημότερες καμπαρντίνες, VIP room με υπηρεσία ανδρικών κοστουμιών κατά παραγγελία, αλλά και δύο από τις ιστορικότερες συλλογές της Burberry φιλοξενούνται πλέον και στην Αθήνα στο νέο σπίτι της διάσημης φίρμας, στο Κολωνάκι. Πήγαμε, είδαμε και σας παρουσιάζουμε τι... σας περιμένει!
Burberry: Η διακριτική πολυτέλεια ήρθε στην Αθήνα!

Το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο του αρχιτέκτονα Ερνέστου Τσίλερ, στον αριθμό 33 της οδού Βουκουρεστίου, στεγάζει, από τις 21 Δεκεμβρίου 2005, το πρώτο κατάστημα της εταιρείας Burberry στην Αθήνα.

Η εντυπωσιακή πρόσοψη του κτιρίου, χρωματισμένη στους τόνους της πιο διάσημης καμπαρντίνας, όπως και η εσωτερική διακόσμηση, με το γνωστό καρό σαν βασικό θέμα και κλασικά αγγλικά υλικά όπως το ξύλο δρυός και το limestone, αποπνέουν ατμόσφαιρα πολυτέλειας και άνεσης –έννοιες συνυφασμένες με την πολυετή παράδοση του οίκου.

Περνώντας την είσοδο του καταστήματος το πρώτο πράγμα που αποσπά την προσοχή είναι τα χαρακτηριστικά υπερμεγέθη δερμάτινα κόκκινα πουφ της εταιρείας. Όλα τα έπιπλα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για τον οίκο Burberry, αντανακλούν τη συνεχή αντίθεση ανάμεσα στο παλιό και το καινούργιο. Αυτή, άλλωστε, είναι και η κεντρική ιδέα σχεδιασμού του καταστήματος, του οποίου οι χώροι θυμίζουν έντονα δωμάτια σπιτιού, το καθένα με τη δική του προσωπικότητα.

Στα 580 τετραγωνικά μέτρα του τριώροφου κτιρίου φιλοξενούνται σειρές ανδρικών, γυναικείων και παιδικών ενδυμάτων, ειδών δώρων και σπιτιού, αλλά και ρολόγια, γυαλιά ηλίου και αρώματα. Όλα, βέβαια, στη γνωστή απαράμιλλη ποιότητα του οίκου και με βασικά χαρακτηριστικά την άνεση και την πολυτέλεια που η φήμη της Burberry τη δεσμεύει να προσφέρει.

Στο κατάστημα της οδού Βουκουρεστίου θα βρείτε επίσης δύο από τις διασημότερες συλλογές του οίκου, τις Burberry Prorsum και Burberry London. H συλλογή Burberry Prorsum περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, με τη γυναικεία κολεξιόν να αντλεί την έμπνευσή της από τις μικρές Αγγλίδες της δεκαετίας του ’60 και την αντρική από τρεις Βρετανούς αριστοκράτες, τους λόρδους Lichfield και Snowdon και τον David Hicks.

Όσον αφορά τη συλλογή Burberry London, η έμπνευση εδώ αντλείται από τα κλασικά εμβλήματα της Burberry, την γκαμπαρντίνα και το καρό. Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από κλασικά κομμάτια, γυναικεία και ανδρικά, που αποδίδονται σε μοντέρνο ύφος.

Στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει καφέ για τους πελάτες, ενώ το κατάστημα διαθέτει και VIP room, με υπηρεσία ανδρικών κοστουμιών κατά παραγγελία.

Εάν είστε συνηθισμένοι στην ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση των καταστημάτων της εταιρίας στο εξωτερικό, το νέο μέλος της οικογένειας Burberry, που βρίσκεται εδώ και περίπου δύο μήνες στην Αθήνα, θα σταθεί σίγουρα αντάξιο των προσδοκιών σας. Αν πάλι δεν έχετε γνωρίσει την εταιρεία στο παρελθόν, η πρώτη σας επίσκεψη στο κατάστημα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριληφθεί στις άμεσες προτεραιότητές σας. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνετε τακτικοί πελάτες.

Το κατάστημα λειτουργεί από τις 09.30 έως τις 16.00 Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο και από τις 09.30 έως τις 20.30 Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Η.Κ.

Burberry, Βουκουρεστίου 33, Κολωνάκι, τηλ.: 210 6283205

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v