Κάντε αλκοτέστ στον εαυτό σας!

Ένα πρωτοποριακό προϊόν έρχεται να δώσει λύση στο άγχος των... οπαδών του αλκοόλ και της οδήγησης. Το DAT 0.2, αν και δεν σας εξασφαλίζει την ατιμωρησία σε περίπτωση που συλληφθείτε στο τιμόνι με υπερβολική δόση αλκοόλ στο αίμα σας, σας πληροφορεί εκ των προτέρων για το πόσο οινόπνευμα έχετε καταναλώσει.
Κάντε αλκοτέστ στον εαυτό σας!

Ως λαός είμαστε εθισμένοι στη νυχτερινή έξοδο και στην κατανάλωση αλκοόλ. Ως... Ευρωπαίοι πολίτες όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σεβόμαστε τις διατάξεις της Τροχαίας και να μην οδηγούμε όταν τα επίπεδα του αλκοόλ στο αίμα μας είναι αυξημένα.

Αρκετές δε φορές, καθώς δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει εκ των προτέρων τι επίπτωση έχουν τα ποτά που ήδη έχει πιει, καταλήγει να αφήνει το αυτοκίνητό του στις... ερημιές ή να μένει εκτός γλεντιού.

Η νέα συσκευή DAT 0.2, αν και δεν μπορεί να σας εξασφαλίσει το να πίνετε άφθονα χωρίς να κινδυνεύετε από τα αλκοτέστ, μπορεί να σας ενημερώνει για το ”πόσο” ακριβώς έχετε πιει, αφού μετρά την ποσότητα του οινοπνεύματος στο αίμα.

Η χρήση του είναι πολύ απλή (η διαδικασία είναι αυτή του γνωστού αλκοτέστ) και τα αποτελέσματα της μέτρησης εμφανίζονται στην οθόνη της συσκευής σε μερικά δευτερόλεπτα.

Σημειώστε ότι τo δοκιμάσαμε στην... πράξη και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα ”όρια” να ανεβαίνουν μετά τη σταδιακή κατανάλωση κρασιού, σχεδόν... ποτηράκι ποτηράκι.

Αν είστε σχολαστικός μπορείτε να κάνετε το ίδιο. Σίγουρα πάντως μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να πάρετε ταξί -αν χρειάζεται- αντί να σας πάρουν το... δίπλωμα!

Η ακρίβεια της συσκευής προσδιορίζεται από τον κατασκευαστή στο +/-10%, οι διαστάσεις της είναι 93 X 34 X 17 χιλ. και λειτουργεί με 2 αλκαλικές μπαταρίες. Έχει εγγύηση 2 ετών, η τιμή της είναι στα 44 ευρώ και την κεντρική διάθεση στην Ελλάδα έχει αναλάβει η Magicom Co.

Για παραγγελίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο 210 9210804, ενώ υπάρχει και η διεύθυνση του site της εταιρίας - παραπλεύρως στη στήλη ”Σχετικά links”.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v