8 κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές για Windows Phone

Οκτώ χρήσιμες και εντελώς δωρεάν εφαρμογές για τους χρήστες Windows Phones που ψάχνουν ενδιαφέροντα apps ψυχαγωγίας και κοινωνικής δικτύωσης.
8 κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές για Windows Phone
Κοινωνική δικτύωση, snapchatting, δικτύωση με τους singles της περιοχής, παιχνίδια και εφαρμογές αξιώσεων. Η σχετική έλλειψη των παραπάνω στοιχείων ήταν ένα από τα κυριότερα παράπονα των κατόχων smartphone με λειτουργικό Windows Phone, αφού οι συσκευές με iOS ή Android απολαμβάνουν την μερίδα του λέοντος στον κόσμο των mobile apps. Ευτυχώς, για κάθε ανάγκη, υπάρχει και ένας κατασκευαστής που θα φροντίσει να αναπληρώσει το κενό – και τις εφαρμογές που αναλαμβάνουν να καλύψουν αυτό το κενό συγκεντρώνουμε παρακάτω, σε μια λίστα χρήσιμων και εντελώς δωρεάν εφαρμογών για Windows Phone. 

Nearby Live 
Βαρεθήκατε να μιλάτε με τους γνωστούς και τους φίλους σας στο Facebook; Το Nearby Live αποτελεί μια φρέσκια εναλλακτική στα social media, προτείνοντας ένα network που φιλτράρει προφίλ ανάλογα με την απόσταση στην οποία βρίσκονται από εσάς. Έτσι, μπαίνοντας στο Nearby (ακόμη και ανώνυμα) μπορείτε να δείτε ποιοι γείτονες ή άγνωστοι της περιοχής σας βρίσκονται online και να γνωρίσετε νέο κόσμο ή απλώς να… χαζολογήσετε με τις φωτογραφίες και τα status τους. 

Hungry Shark Evolution 
Ίσως το καλύτερο μέχρι στιγμής game app για Windows Phone (έλαβε το βραβείο του Παιχνιδιού της Χρονιάς από τα TIGA Awards) σας καλεί να εξερευνήσετε τον βυθό μέσα από υπέροχα γραφικά και να ταΐσετε τον καρχαρία σας μέχρι να τον κάνετε από μικρό ψαράκι… μεγάλο λευκό κήτος δέκα τόνων, για να δείτε τα Jaws του Σπίλμπεργκ… από την ανάποδη. 

POF – Free Online Dating 
Χωρίς Tinder, οι κάτοχοι Windows Phone ένιωθαν μία ελαφριά αδικία στον τομέα του online dating. Το POF (που σημαίνει «Plenty of fish», δηλαδή πολλά υποψήφια… κελεπούρια) βοηθά τους singles να βρουν το ταίρι τους, να δουν προτάσεις πιθανών «matches» που τους προτείνει η εφαρμογή, να ανταλλάξουν μηνύματα και να γνωριστούν. 

The Veil 
Βάλτε τα ακουστικά σας και χαθείτε πίσω από το πέπλο. Αυτή είναι η απλή αλλά ελκυστικότατη πρόταση του “Veil” ενός παιχνιδιού με σπάνιας ομορφιάς γραφικά και soundtrack, που κυκλοφορεί σε μορφή «Κεφαλαίων». Το πρώτο chapter είναι διαθέσιμο δωρεάν, και μας μεταφέρει στον παγωμένο κόσμο ενός χαμένου ναυαγίου, ενώ τα υπόλοιπα κεφάλαια θα κυκλοφορούν ανά τακτά διαστήματα. 

Flickpick 
Χρησιμότατη εφαρμογή, το Flickpick επιτρέπει την ενδοεπικοινωνία δεδομένων μεταξύ κατόχων Windows Phone. Με απλά λόγια, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο internet, μπορείτε να «φλιπάρετε» τις φωτογραφίες σας στην εφαρμογή, στέλνοντάς τις σε οποιονδήποτε φίλο σας έχει επίσης Windows Phone. Φανταστείτε πόσα… χέρια λύνονται μετά τις διακοπές, όταν καθένας πρέπει να στείλει μία-μία τις φωτογραφίες που τράβηξε στους φίλους με τους οποίους είχε πάει ταξίδι. 

Time of my life 
Αυτή η εφαρμογή εκμεταλλεύεται το GPS και τα… εσωτερικά χαρίσματα του Windows Phone σας για να σχηματίσει τα διαγράμματα της καθημερινότητάς σας. Υπολογίζει για παράδειγμα, ανάλογα με την τοποθεσία και τα check in σας, πού ξοδεύετε τον περισσότερο χρόνο σας, τι ποσοστό για παράδειγμα της ημέρας σας περάσατε στη δουλειά, στο μπαρ ή στο κρεβάτι, πόσες θερμίδες κάψατε, πού ταξιδέψατε κ.ο.κ. Χρειάζεται μια αρκετά καλή αναβάθμιση για τα bugs που αντιμετωπίζει, αλλά παραμένει ενδιαφέρουσα ιδέα. 

Tube Pro 
Η εφαρμογή του Youtube για τα Windows Phone δεν είναι ιδιαίτερα χρηστική. Ευτυχώς λοιπόν εμφανίστηκε το Tube Pro, που όχι μόνο καθιστά πανεύκολη την αναζήτηση και την προβολή των videos του Youtube, αλλά σας επιτρέπει να κατεβάσετε videos για να τα έχετε διαθέσιμα στο smartphone σας για να τα παρακολουθήσετε offline ή ακόμη και να βιντεοσκοπήσετε και να ανεβάσετε τα δικά σας videos. 

6snap 
Μια άλλη μεγάλη έλλειψη που αντιμετώπιζαν τα Windows Phones ήταν αυτή του SnapChat και της σχετικής υπηρεσίας instant messaging και video calling με χρήστες άλλων λειτουργικών συστημάτων. Με το 6snap, πλέον μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα chat και δωρεάν video-κλήσεις μεταξύ τους αλλά και με όσους διαθέτουν smartphones με λειτουργικά iOS ή Android, να μοιράζονται άμεσα φωτογραφίες με χρήστες του Snapchat και να έχουν κάθε συνομιλία τους αποθηκευμένη σε αρχείο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v