ΕΠΙΘΥΜΙΕΣΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επιτέλους (δωρεάν) επεξεργασία Word/Xcel στο Iphone!

Η πολυαναμενόμενη mobile έκδοση του Office διατίθεται πλέον δωρεάν για συσκευές iPhone και Android, μετά την τελευταία αναβάθμιση της Microsoft.

Επιτέλους (δωρεάν) επεξεργασία Word/Xcel στο Iphone!

Το απόλυτο εργαλείο επεξεργασίας κειμένου, παρουσιάσεων και λογιστικών φύλων, to MS Office όχι μόνο διατίθεται σε mobile έκδοση, αλλά μετά και το τελευταίο update της Microsoft δεν κοστίζει τίποτα στην… τσέπη σας.

Έτσι λοιπόν, από τούδε και στο εξής θα μπορείτε να προβάλλετε, αλλά και να επεξεργαζόσαστε αρχεία Word, Excel και PowerPoint εν κινήσει εντελώς δωρεάν, χωρίς να απαιτείται η ύπαρξη συνδρομής στο Office 365.

Παράλληλα, χάρη στην υπηρεσία cloud OneDrive της Microsoft, μπορείτε να έχετε τα αρχεία σας ανεβασμένα στο «σύννεφο» και να τα επεξεργάζεστε δωρεάν όπου και αν βρίσκεστε και από κάθε συσκευή σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε την έκδοση για iPhone από εδώ και για Android από εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ποιος είπε ότι δεν έχουν φτιαχτεί ακόμα μηχανές του χρόνου; Ήδη υπάρχουν. Λέγονται βιβλία."

Robert Benchley, Αμερικανός αρθρογράφος

 • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
  1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
  1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
  1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
  1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.
  1996 — Ο Κώστας Σημίτης εκλέγεται πρωθυπουργός, με 86 έναντι 75 ψήφους του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο δεύτερο γύρο της ψηφοφορίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

© 2002-2022 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2

v