7 σέξι applications για το iPhone σας

Ποιος είπε ότι η τεχνολογία δεν μπορεί να είναι σέξι; Από το "πικάντικο" Αλήθεια ή Θάρρος, μέχρι το Sex Facts που υπόσχεται να απαντήσει όλα τα ερωτήματα σας γύρω από το σεξ, αυτά είναι τα καλύτερα sex apps για το iPhone.
7 σέξι applications για το iPhone σας
Όσο σεμνότυφη κι αν θέλει να δείχνει η Apple, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις προτάσεις διαφόρων εταιριών από την βιομηχανία του σεξ και ενέκρινε εφαρμογές που εγγυώνται πως θα κάνουν την ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Από το «πικάντικο» παιχνίδι Θάρρος ή Αλήθεια, μέχρι τη μεταμόρφωση της συσκευής σας σε… δονητή, δείτε τα 7 καλύτερα iPhone sex apps.

Sex Facts
Απαντήσεις σε ερωτήματα όπως «Πού είναι το σημείο G;», «Τι μήκος έχει το μέσο ανδρικό μόριο;» και άλλα, ακόμα πιο προκλητικά (π.χ. Τι είναι το deep throating;), υπόσχεται να δώσει το συγκεκριμένο app που χρησιμοποιεί μεν ρεαλιστική γλώσσα (όχι αστείους σεξουαλικούς ευφημισμούς), η οποία απευθύνεται, δε, μόνο σε όσους μιλούν αγγλικά.

My Vibe
Προέρχεται από την εταιρία MyPleasure.com και σκοπό έχει να μετατρέψει την συσκευή σε… δονητή, «πειράζοντας» την υπάρχουσα λειτουργία της δόνησης. Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης εφαρμογής συμβουλεύουν να αφαιρέσετε την θήκη προστασίας της συσκευής σας πριν την χρησιμοποιήσετε και να την «εφαρμόσετε» πάνω από τα ρούχα σας και όχι απευθείας σε ακάλυπτα γεννητικά όργανα. Προτείνουν, μάλιστα, να επιλέξετε αυτή την εφαρμογή στα προκαταρκτικά και όχι κατά τη διάρκεια του σεξ, όπως ένα κανονικό sex toy.

iKamaSutra Lite
Αν αψηφήσετε τη γελοία, ανατολίτικου τύπου, μουσική (ή απλώς κλείσετε τον ήχο της συσκευής), το app αυτό υπόσχεται να σας εμπνεύσει με τα άκρως περιγραφικά σκίτσα του που προβάλλουν άνδρες και γυναίκες σε… περίτεχνες ερωτικές στάσεις. Η εφαρμογή σας δίνει τη δυνατότητα να σημειώσετε στάσεις που έχετε δοκιμάσει ή που θέλετε να δοκιμάσετε, ενώ διαθέτει και διαδραστικές δυνατότητες που σας επιτρέπουν να μοιραστείτε την πρόοδό σας με άλλους, στο Facebook ή στο Twitter (προσοχή, βέβαια, στο ποιοι «φίλοι» σας θα την δουν). Στις παρατηρήσεις που έχουν γίνει σχετικά με την συγκεκριμένη εφαρμογή είναι ότι τα στήθη των γυναικών αψηφούν τους νόμους της βαρύτητας ακόμα και στις πιο ανάποδες στάσεις και ότι δεν περιλαμβάνονται γκέι ζευγάρια στα σκίτσα.

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε τη συνέχεια στο site του Mama365.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v