Οι εφαρμογές που θα κάνουν τις φωτογραφίες σου συγκλονιστικές

Αναρωτιέσαι πώς γίνονται οι φωτογραφίες των influencers τόσο απίστευτες; Με αυτές τις εφαρμογές, θα πάψεις να αναρωτιέσαι.
Οι εφαρμογές που θα κάνουν τις φωτογραφίες σου συγκλονιστικές
Όχι, δεν φταίει το κινητό σου. Ούτε φταίει που δεν ξέρεις να βγάζεις φωτογραφίες –εντάξει, μπορεί να φταίει λίγο κι αυτό, αλλά με την εξάσκηση γίνεσαι καλύτερος/η. Για το ότι οι φωτογραφίες σου δεν είναι συγκλονιστικές, φταίει το ότι δεν τις επεξεργάζεσαι σωστά. Ή μήπως νόμιζες ότι αυτά τα απίστευτα μοβ ηλιοβασιλέματα που χαζεύεις στο Instagram υπάρχει κινητό που τα βγάζει όντως έτσι; Κατέβασε μια από τις παρακάτω δωρεάν εφαρμογές, και θα καταλάβεις πού κρύβονται τα μυστικά του μέσου influencer.

Snapseed

Είναι εφαρμογή της Google, διαθέσιμη για Android κινητά από εδώ και υπόσχεται να κάνει τις φωτογραφίες σου να μοιάζουν επαγγελματικές. Όχι τυχαία, είναι αυτή που χρησιμοποιούν και αρκετοί επαγγελματίες φωτογράφοι. Χρειάζεται λίγη εξοικείωση στην αρχή, γιατί οι δυνατότητές της είναι πραγματικά άπειρες, αλλά μόλις την μάθεις θα κάνεις μικρά φωτογραφικά θαύματα.

Lightroom

Η εκδοχή του παγκοσμίως διάσημου Photoshop για κινητά είναι δωρεάν, διαθέσιμη για Android και iPhone, και εξαιρετικά εύχρηστη σε σχέση με την κάπως τρομακτική εκδοχή της για υπολογιστές. Εδώ θα βρεις εργαλεία editing για φωτογραφίες και βίντεο, όπως sliders για να ρετουσάρεις τις φωτογραφίες σου, φίλτρα που δεν έχει το Instagram και προσεταρισμένες επιλογές επεξεργασίας, για να μην σου παίρνει μία ώρα η κάθε φωτογραφία.

Canva

Η αγαπημένη εφαρμογή των πιτσιρικάδων Instagrammers και TikToker, το Canva έχει εξαιρετικά funky σχεδιασμό, και είναι ειδικά φτιαγμένη για να φτιάχνεις ό,τι θέλεις να ποστάρεις στα social media, να φτιάχνεις κολλάζ, να βάζεις λόγια πάνω σε εικόνες, και βέβαια να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες και βίντεο. Έχει επίσης την επιλογή να προσθέσεις animation ή/και μουσική στα βίντεο ή στα stories σου. Και είναι και εξαιρετικά εύχρηστο, δεν θα χρειαστείς καν καιρό για να το μάθεις. Το βρίσκεις εδώ για Android και εδώ για iPhone.

Picsart

Κι αυτό ειδικά σχεδιασμένο για τα ποστ και τα stories σου στα social media, σε αφήνει εκτός του να επεξεργαστείς φωτογραφίες και βίντεο, να φτιάξεις και να προσθέσεις στικεράκια, να αφαιρέσεις εύκολα το background από τις φωτογραφίες σου, και να προσθέσεις ενδιαφέροντα φίλτρα που δεν μοιάζουν με τα πολυφορεμένα του Instagram. Το βρίσκεις για Android εδώ και για iPhone εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v