Διάσημα τρικ για να βγαίνεις πάντα τέλειες φωτογραφίες

Δεν χρειάζεται να είσαι μοντέλο για να βγαίνεις καλές φωτογραφίες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις αυτές τις συμβουλές…
 

Διάσημα τρικ για να βγαίνεις πάντα τέλειες φωτογραφίες

Μικρό μυστικό: Οι διάσημοι που βγαίνουν πάντα άψογοι στις φωτογραφίες… απλά ξέρουν να ποζάρουν σωστά. Όχι, δεν πρέπει να έχεις ζυγωματικά και σαγόνι μοντέλου για να βγαίνεις ωραίος, ούτε το σώμα σου να είναι έτοιμο για διαφημιστικό spread. Αρκεί να θυμάσαι αυτές τις συμβουλές.

Σταύρωσε τα πόδια
Το σταυροπόδι, γενικά, σώζει ζωές. Σε καθιστές πόζες, δίνει αίσθηση του βάθους, ενώ σε όρθιες πόζες (στις γυναίκες, κατά βάση) το να σταυρώνεις τα πόδια στους αστραγάλους κάνει το σώμα να φαίνεται πιο ψηλό και πιο λεπτό.

Η γλώσσα πίσω από τα δόντια
Από τα πιο παλιά κόλπα, για άντρες και γυναίκες. Το να κολλάς την γλώσσα σου πίσω από τα δόντια θα ελέγξει καλύτερα το σχήμα που θα πάρει το χαμόγελό σου, αποτρέποντάς το από το να βγει πιο χαζοχαρούμενο (όχι πως έχουμε κάτι εναντίον μιας καλής χαζοχαρούμενης φωτογραφίας). Επίσης, θα κάνει τον λαιμό σου να μοιάζει λεπτότερος, και θα τονίσει το σαγόνι σου.

Στάσου στις μύτες
Θα σου δώσει ύψος, αλλά επίσης μπορεί να γίνει φανερό σε ολόσωμες φωτογραφίες. Άρα… όχι και τόσο καλή συμβουλή; Ξανασκέψου το: αν δεν φαίνονται τα πόδια σου στην φωτογραφία, το να στέκεσαι στις μύτες θα κάνει ολόκληρο το πόδι σου να φαίνεται πιο τονισμένο και λεπτό, καθώς σφίγγουν οι μύες.

Δείξε το καλό σου προφίλ
Λίγη ώρα μπροστά από έναν καθρέφτη είναι αρκετή για να καταλάβεις ποιο είναι το καλό σου προφίλ, συνεπώς προσπάθησε να δείχνεις αυτό στις φωτογραφίες. Σε γενικές γραμμές, πάντως, για τους περισσότερους ανθρώπους είναι η αριστερή πλευρά.

Ίσιος λαιμός, πηγούνι κάτω
Ακόμα ένας τρόπος για να κάνεις τον λαιμό σου να φανεί λεπτότερος, και το πρόσωπό σου πιο γωνιώδες. Επίσης, σκοτώνει μια για πάντα το διπλοσάγονο.

Αν παίζει μακιγιάζ, φρόντισε να είναι σωστό
Αν η βάση του μακιγιάζ σου δεν ταιριάζει με το χρώμα του δέρματός σου, τότε έχεις μια σίγουρη συνταγή για να μοιάζεις σαν φυματικό φάντασμα. Δες μερικά make-up tutorials στο YouTube, και διάλεξε τα κατάλληλα προϊόντα για το δέρμα σου.

Χαμογέλα με τα μάτια
Το smizing, όπως είναι ο όρος που λάνσαρε η Τάιρα Μπανκς (η παρουσιάστρια του America’s Next Top Model) σημαίνει πως όταν κοιτάς την κάμερα, φρόντισε να μην έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα, αλλά ελαφρώς κλειστά, ίσα για να δημιουργηθούν μικρές γραμμές έκφρασης γύρω τους, που θα κάνουν την πόζα σου δέκα φορές πιο δυνατή. Θέλει λίγη προπόνηση στον καθρέφτη, αλλά όταν το καταφέρεις, δεν θα χρειαστείς ποτέ άλλη πόζα για το πρόσωπο, ούτε ψεύτικο χαμόγελο. Μπορείς, επίσης, να κοιτάς για μία ώρα μια φωτογραφία της Ρενέ Ζελβέγκερ και θα το αφομοιώσεις.

Το χέρι στη μέση
Οτιδήποτε (και οποιοσδήποτε) βρίσκεται στο επίκεντρο της φωτογραφίας και μπροστά, ‘αυξάνεται’ σε μέγεθος. Ένα χέρι στην μέση είναι αρκετό για να υπάρξει κάποιου είδους… σμίκρυνση, μιας και θα αφαιρέσει από τον 'όγκο' του να έχεις τα χέρια σου κολλημένα στο πλάι. Επίσης θα κάνει το χέρι να φαίνεται πιο γυμνασμένο μιας και τονίζονται οι μύες.

Γέλα δυνατά
Τέλεια συμβουλή για φωτογραφίες πιο φυσικές από ποτέ: Βγάλε βίντεο. Βγάλε ένα βίντεο με τον εαυτό σου να γελάει με την καρδιά του, και έπειτα διάλεξε ένα screencap για να δημοσιεύσεις. Το γέλιο σου δεν θα είναι στημένο, και η φωτογραφία θα μοιάζει ακόμα καλύτερη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v