Games που σπαρταράνε κι έχουν κάψει το μυαλουδάκι μας

Mια λίστα με 5 video games που κυκλοφορούν εκεί έξω και περιμένουν να σε εθίσουν στο σύμπαν τους και να “καταπιούν” όλη σου τη χριστουγεννιάτικη άδεια.
Games που σπαρταράνε κι έχουν κάψει το μυαλουδάκι μας

Για κάποιους φανατικούς gamers οι συνθήκες του lockdown ήταν συνηθισμένες, μιας και με αυτόν τον τρόπο “γιόρταζαν” την κυκλοφορία κάθε αγαπημένου τους video game. Κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, έβγαιναν από αυτό μόνο για τις απαραίτητες μετακινήσεις. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Ακόμη ωστόσο κι αν δεν είσαι hardcore gamer, τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, είναι πολύ πιθανό να διαθέσεις λίγο από τον χρόνο σου για να “κάψεις” το μυαλουδάκι σου, μπροστά από μια οθόνη, γιατί καλό και τον Netflix, αλλά σαν το αγνό video-gaming κάψιμο, προφανώς δεν έχει! Μαζέψαμε λοιπόν 5 σπαρταριστά games που έχουν κάψει το δικό μας μυαλουδάκι το τελευταίο διάστημα και τα μοιραζόμαστε μαζί σου με αίσθημα ευθύνης.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Σπίτι χωρίς Call of Duty, προκοπή δεν κάνει. Ή κάπως έτσι, δηλαδή. Όσοι έχουν παίξει, ξέρουν. Όσοι δεν έχουν παίξει από την άλλη, δεν ξέρουν τι χάνουν. Διαθέσιμη για PS4, XBOX One και PC η φετινή εκδοχή του Call of Duty μας πάει γύρω στο 1983, όταν ο Ψυχρός Πόλεμος υπήρχε ακόμη, και μας βουτά σε ένα κλίμα ίντριγκας, συνεχών ανατροπών και αστάματητου πιστολιδιού, με τρομερές βελτιώσεις στο gameplay. Μια δοκιμή θα σε πείσει, άπιστε Θωμά και σένα.

https://www.skroutz.gr/s/24597168/Call-of-Duty-Black-Ops-Cold-War-PS4.html

Yakuza Like A Dragon

Κυκλοφορεί σε PS4 και XBOX One κι έχει νέο πρωταγωνιστή τον Ichiban Kazuga. Το όγδοο παιχνίδι της σειράς μας μεταφέρει για πρώτη φορά στην πόλη της Γιοκοχάμα και μας δίνει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθουμε τα μυστικά της γιαπωνέζικης μαφίας από πρώτο χέρι. Με Inception-ικό concept μιας κι ο ήρωας μας μικρός ήθελε να γίνει ήρωας σε Video games. Turn based RPG υψηλού επιπέδου, φέρνει στο μυαλό το Final Fantasy αν έκανε παρέα με μαφιόζους. Οι χαρακτήρες είναι πολύ δουλεμένοι, το Gameplay βελτιωμένο κι όσοι παίζουν ζουν καλά κι εμείς καλύτερα.

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/sega-yakuza-like-a-dragon-day-ichi-steelbook-edition-playstation-4_3578577?gclid=CjwKCAiAt9z-BRBCEiwA_bWv-EHJlwg7xUK3X70lOO9BYjQnq3MG7KnU3mh60LwS2Bj1WUmL2polkhoC0toQAvD_BwE

Mortal Kombat 11 Ultimate

Αν ψάχνεις έναν τίτλο συνώνυμο του fighting δίχως αύριο, τότε μάλλον ψάχνεις το Mortal Kombat. Τον Νοέμβρη κυκλοφόρησε το Mortal Kombat 11 Ultimate και μας έκανε έξτρα χαρούμενους. Διάβασε λίγο τι παίζει με το παιχνίδι λοιπόν. Βέβαια, εδώ το σενάριο γράφεται από την αρχή, καθώς η γνωστή ιστορία που ζήσαμε το 1992 στον original τίτλο αλλά και στα δύο επόμενα sequels αλλάζει δραματικά, με τον Raiden να προειδοποιείται για το τι πρόκειται να συμβεί από μία μελλοντική έκδοση του εαυτού του, κι αυτό δεν είναι για καλό! Επιπλέον, περνώντας στο gameplay, τα Fatalities και Brutalities παραμένουν ακλόνητα στη θέση τους, όμως εισάγονται και νέοι μηχανισμοί. Έτσι, με το Fatal Blow μπορείς να εξαπολύσεις μία ισχυρή επίθεση όταν η υγεία του χαρακτήρα σου πέσει κάτω από το 30%, με το Krushing Blow πραγματοποιείς μία special κίνηση, ενώ με το Flawless Block την απόλυτη αντεπίθεση μετά από μία τέλεια άμυνα. Τέλος, πέρα από τα εντυπωσιακά γραφικά και οπτικά εφέ που κόβουν την ανάσα, στο customization mode έχεις τη δυνατότητα να παραμετροποιήσεις τον ήρωα της προτίμησής σου, με το αισθητικό κομμάτι να συνδέεται άμεσα με το σετ κινήσεων και τον εξοπλισμό του, για να βρεις το fighting στυλ που σου ταιριάζει! Και, προσοχή, στην Kronica, είναι το «boss of the bosses»! Το σημαντικότερο όλων. Έχει και Τζον Ράμπο να διαλέξεις.

https://www.skroutz.gr/s/25273002/Mortal-Kombat-11-Ultimate-PS4.html

Demon’s Souls

Το παιχνίδι που επιλέχθηκε για να είναι στα πρώτα που λάνσαρε το Playstation 5 προφανώς και θα ήταν μια παιχνιδάρα ιδανική για να μας κάψει το μυαλουδάκι. Μιλάμε για action RPG φαντασίας, από το πάνω ράφι, που χρειάζεσαι μπόλικη στρατηγική για να τη βγάλεις καθαρή, ενώ check points και save points δεν υπάρχουν. Με τρομερό σχεδιασμό, παραμένει σκοτεινό, ωμό και τέρμα ατμοσφαιρικό, εθίζοντας τον παίκτη στον κόσμο του. Remake του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2009, σε προσκαλεί να ζήσεις την ιστορία του Demon’s Souls. Κάθε παίκτης παίρνει τον ρόλο ενός πολεμιστή στο βασίλειο της Boletaria, το οποίο έχει κατακλυστεί από δαίμονες. Στόχος τους είναι να εξολοθρεύσουν τους δαίμονες, με σκοπό να “καταπιούν” τις ψυχές τους για να γίνουν πιο ισχυροί και να αντιμετωπίσουν τον Old One. Εντυπωσιακό, μακάβριο, εθιστικό.

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/titloi-paixnidion/sony-demon-s-souls-playstation-5_3555925?gclid=CjwKCAiAt9z-BRBCEiwA_bWv-KL-YI0K7X36mAHeLJxrRkpoFEZUmfKXLe2xVDLEvybdDmyo004fyhoCnmkQAvD_BwE

Cyberpunk 2077

Αντιγράφοντας την πλοκή του παιχνιδιού που βρέθηκε πολύ ψηλά στη λίστα με τις πλέον αναμενόμενες κυκλοφορίες του 2020, για PC, PS4 & XBOX One, μπορείς να πάρεις μια ιδέα για εκείνο. Το Cyberpunk 2077 εξελίσσεται στο έτος 2077, όπου η πρόοδος της τεχνολογίας έχει οδηγήσει στην καταστροφή της ανθρωπότητας. Είναι ένα video game ανοικτού κόσμου το οποίο διαδραματίζεται στην πόλη Night city, μια μεγαλούπολη με εμμονή για δύναμη, πολυτέλεια και σωματικές τροποποίησεις. Παίρνεις τον ρόλο του V, ενός μισθοφόρου ο οποίος ψάχνει για ένα μοναδικό εμφύτευμα που αποτελεί το κλειδί για την αθανασία. Φαντάσου κάποια από τα καλύτερα επεισόδια του Black Mirror σε ένα never-ending παιχνίδι, όπου μπορείς να γίνεις επικηρυγμένος μισθοφόρος στην πόλη του μέλλοντος. Στα μπόνους του παιχνιδιού η εμφάνιση του Keanu Reeves. Θες και τίποτα άλλο μήπως για να παίξεις; Αν το κάνεις θα μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στο τρελό γλέντι που έχει στηθεί στο διαδίκτυο για τα τρελά bugs που έχει το παιχνίδι.

https://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/cyberpunk-2077-ps4-game/prod9148281pp/?utm_campaign=css&utm_content=xml_text_link&affiliateId=linkwise&utm_medium=affiliate&utm_source=CD23732&lkws_469=5fd35004-09de-37d4-2bb9-da0f2e15ded8

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v