Τα καλύτερα video games για ζευγάρια

Θες να την βάλεις στο… παιχνίδι, αλλά δεν ξέρεις με ποιον τίτλο θα το κάνεις; Τα καλύτερα video games για σένα και το έτερον ήμισυ.
Τα καλύτερα video games για ζευγάρια

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες γυναικών: εκείνες που δεν ξέρουν τι εστί κονσόλα, εκείνες που θεωρούν τα video games αποκλειστικά ανδρικό σπορ και εκείνες που τα αγαπούν αλλά δεν έχουν τις ίδιες προτιμήσεις σε τίτλους με εσάς.

Σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκει η κοπέλα σας, τα παρακάτω παιχνίδια εγγυώνται δεκάδες ώρες διασκέδασης και για τους δύο, μέσα από συνεργατικές ή και άκρως ανταγωνιστικές παρτίδες.

Γιατί μια κονσόλα είναι το καλύτερο δώρο για την επέτειό σας. Ή ένα από τα καλύτερα τελοσπάντων.

RockBand, Guitar Hero και άλλα μουσικοκεντρικά παιχνίδια

Αν σας αρέσει η μουσική τότε σίγουρα θα τα λατρέψετε. Δύο παιχνίδια φτιαγμένα για τον μουσικό που πάντα κρύβατε μέσα σας προσκαλούν να τα σπάσετε με πλαστικά όργανα τα οποία δεν έχουν  τίποτα να ζηλέψουν από τα κανονικά. Κιθαριστικά riff, τραγούδι, drums… Όρεξη να έχετε και τα υπόλοιπα θα έρθουν μαζί με την πρόσκληση στον επόμενο διαγωνισμό ταλέντων. Τα δύο παιχνίδια κυκλοφορούν για όλες τις κονσόλες, ενώ για να αγοράσετε και τα όργανα υπολογίστε περί τα 50-130€ συνολικά.

LEGO Adventure Series

Εξαιρετικά δημοφιλής σειρά παιχνιδιών με παιχνίδια όπως Lego Indiana Jones, Lego Star Wars και Lego Batman τα οποία αφ' ενός δε στοιχίζουν πολλά αφ’ ετέρου παίζονται και με δύο παίκτες προσφέροντας γενναίες δόσεις γέλιου και ψυχαχωγίας. Ό,τι πρέπει για «αρχάρια» στο gaming κορίτσια. Δείτε τα εδώ

Modern Warfare 2

Αν τώρα η σύντροφός σας δεν… αστειεύεται και έχει πρότερη εμπειρία σε gaming, τότε ο συγκεκριμένος shooter τίτλος περιλαμβάνει έναν τύπο παιχνιδιού το Spec- ops το οποίο είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για δύο παίκτες και έχει συνεργατικό χαρακτήρα. Το ωραίο με αυτό το mode είναι πως ο κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει το δικό του επίπεδο δυσκολίας. Αναμφίβολα η καλύτερη εισαγωγή για εκείνη στο είδος των shoot ‘em up. Αγοράστε το από εδώ για PS3 ή Xbox

New Super Mario Bros

Ο Mario υπήρξε ανέκαθεν σταθερή αξία για ζευγάρια. Στον νέο του τίτλο για το Wii, ο Mario δίνει.. ρέστα και ενδείκνυται για σούπερ διασκεδαστικό gaming από δύο μέχρι τέσσερεις παίκτες (το φιλικό ζευγαράκι π.χ.). Το New Super Mario Bros είναι αστείο, καταιγιστικό και άκρως εθιστικό. Αγοράστε το από εδώ. 

Lara Croft and the Guardian Of Light

Το franchise του Tomb Raider μπορεί να μην είναι και η καλύτερη αντιπροσώπευση του γυναικείου φύλου στο gaming, όμως η Lara με τα χρόνια άλλαξε στυλ και δεν είναι πλέον ένα ζευγάρι πολυγωνικά στήθη. Στον συγκεκριμένο τίτλο ο χαρακτήρας της είναι δουλεμένος, ενώ έχει και βοηθό στις περιπέτειές της (έναν ιθαγενή), κάνοντας το παιχνίδι ιδανικό για ζευγάρια μιας και ο ένας χαρακτήρας βοηθά τον άλλον στο μεγαλύτερο κομμάτι του gameplay. Δείτε το και σαν προπόνηση για την μετέπειτα σχέση σας. Κατεβάστε το εδώ για PS3 και εδώ για PC.

Tekken – Mortal Kombat – Street Fighter

Η απόλυτη τριάδα του «ξυλικίου» δύσκολα θα αφήσει ασυγκίνητο το κορίτσι σας, ιδιαίτερα αν… σας τα έχει μαζεμένα. Ο χειρισμός είναι εύκολος ακόμα και για αρχάριους, η φιλοσοφία του «πατάω όλα τα κουμπιά κάτι θα βγει» συνήθως γεννά εκπληκτικά combo, ενώ οι γυναικείοι χαρακτήρες είναι μπόλικοι και καλύπτουν κάθε γούστο. Δείτε εδώ τα διαθέσιμα παιχνίδια Tekken εδώ τα Mortal Kombat και εδώ τα Street Fighter

N.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v