Φοιτητές στη Θράκη σχεδίασαν πτυσσόμενη… γόβα!

Φοιτητές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ανταποκρινόμενοι στη… λαϊκή γυναικεία απαίτηση, δημιούργησαν πτυσσόμενες γόβες.
Φοιτητές στη Θράκη σχεδίασαν πτυσσόμενη… γόβα!
Το όνειρο κάθε γυναίκας: Να μπορεί να φοράει τα γοβάκια της, αλλά παράλληλα να έχει και την πιο leg friendly εναλλακτική ενός φλατ παπουτσιού. Αδύνατο;

Όχι, χάρη στο δημιουργικό δαιμόνιο μιας ομάδας φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, οι οποίοι σχεδίασαν μια πρωτότυπη μπότα- γόβα η οποία μετατρέπεται από φλατ σε ψηλή και αντίστροφα.

«Κοιτώντας την αγορά και την καθημερινότητα των γυναικών, παρατηρούμε ότι έχουν συνεχή ενασχόληση καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, κάνοντας συνέχεια διαφορετικά πράγματα. Πηγαίνουν για δουλειά, για καφέ, για ποτό, για διασκέδαση γενικά και αυτό απαιτεί πολλές ενδυμασίες και κυρίως διαφορετικά παπούτσια. Πάνω σε αυτό το πρόβλημα στηρίζεται η δημιουργία του δικού μας καινοτόμου προϊόντος», εξηγεί μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Λουκάς Καρακικές, ένα από τα μέλη της ομάδας και προσθέτει:

«Το προϊόν μας θα δώσει η δυνατότητα στους πελάτες μας (γυναικείο κοινό) να είναι ευέλικτες και άνετες κατά την διάρκεια των καθημερινών τους υποχρεώσεων και να μην έχουν την ανάγκη να αλλάξουν παπούτσια κατά την διάρκεια των υποχρεώσεων αυτών».
Τα άλλα δύο μέλη της ομάδας, η οποία μάλιστα ίδρυσε και εταιρεία με την ονομασία Skywalker για την προώθηση του προϊόντος είναι η Αθηνά Τσιλιγκαρίδου και η Καλλιόπη Τάτση.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v